to 20.06. klo 19:00

Tanska - Englanti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Englannilla permakäsijarru pohjassa! Jääkö Southgaten poppoo ilman voittoa torstaina?

EM-kisojen C-lohkon herkkumatsi Tanska – Englanti pelataan torstaina Frankfurtissa. Kumpikaan ei ensimmäisellä kierroksella juurikaan vakuuttanut. Englanti hoiti oman leiviskänsä minimisuorituksella, mutta ei Serbia-ottelussa kyllä vielä nähty minkäänlaista mestarisuosikkimaista dominointia. Tanska jäi toisaalla Slovenian kanssa tasapeliin, joten Kasper Hjulmandillakin piisaa pohdittavaa!

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit jysäyttää Tanskaa 1X2-markkinassa ilman tappion riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Slovenia pääsi pelaamaan monta kertaa palloa juuttien puolustuslinjan taakse tehtyihin juoksuihin ja Slovenian uurastus palkittiin lopulta toisella puoliajalla maalin muodossa. Tanskan osalta trendi tuntui hieman jatkuvan jo aiemmista tosipeleistä viime vuodelta sekä 2022 MM-kisoista. Kenties Englanti sytyttää Hjulmandin ryhmän taas vaihteeksi pelaamaan.

UEFA EURO 2024

@EURO2024
Nothing but love for this guy 🥹

#EURO2024 | #SVNDEN


Luke Shaw on päässyt viimein hyvään harjoitusrytmiin ja ManUn laitapakille voi olla jo minuutteja luvassa. Phil Foden on vaarassa pudota penkille avauspelin esityksen perusteella ja Anthony Gordon tai Cole Palmer voivat nousta avariin. Tanskalta Simon Kjaer ei ole vielä täydessä kunnossa, mutta kokoonpanossa toppariveteraani nähtäneen.

Markkinoilla pidetään Englantia tietysti selvänä suosikkina, mutta Tanskan tasoitusta kelpaa kuitenkin näillä kertoimilla sipaista miltei mediumisti. Gareth Southgaten ryhmä ei näyttänyt parasta versiota itsestään Serbiaa vastaan ja toisen puoliajan yllättävä passivoituminen oli voinut toisena päivänä koitua kohtaloksi. Tanskaa vastaan samanlaiseen suorittamiseen ei ole enää varaa.

Lyö Tanskan suoraa voittoa täysin ilman riskiä!

Vivatbet on Uhmapelaajien uusi kaveri, jota pääset testaamaan täysin riskittömällä 20€ vedolla! Kaavu siis kermat kakun päältä ja rykäse kirsikka samalla kitusiin, sillä tämä tarjous on täysin kierrätysvapaa!

Toimi näin:

1. Siirry Vivatbetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto 1X2 Tanska 20€ panoksella kertoimella 5,79.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi, jos veto menee pieleen palautuu panos käteisenä pelitilille!

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.