ti 16.05. klo 16:20

Tanska - Itävalta

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tanska jatkaa vahvoja otteita – tekeekö ylivoima jälleen tuhoa?

Tiistaina jääkiekon MM-kisat jatkuu neljällä ottelulla ja ensimmäisten joukossa kaukaloon luistelee Tanska sekä Itävalta. Itävallan kohdalla odotukset ei kovinkaan korkealle nouse ja pisteille päästäkseen sen täytyy puolustaa tiiviisti ja toivoa huippuesitystä maalivahtiosastolta. Tanska lähtee matsiin selvänä suosikkina eikä ylijuoksu ole täysin poissuljettu vaihtoehto.

Tanska kisat on alkanut odotetusti kahdella voitolla, kun avausottelussa Unkari jäi selvästi jalkoihin, vaikka lopputulokseksi jäi vain 3-1. Toisessa ottelussa vastus koveni Ranskaa vastaan, mutta lopulta voitto tuli jatkoajan jälkeen. Ratkaisevaan asemaan nousi Tanskan ylivoimapelaaminen, joka on kahteen ensimmäiseen otteluun tuottanut komeat viisi osumaa. Tanska ei joukkueena kisojen kärkikoriin kuulu, mutta yksilötasolla esimerkiksi Nikolaj Ehlers on erittäin kova lisäys ja hän on ehtinyt jo kahdessa ottelussa kerätä tehot 3+1.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

WHAT SNIPE!🚀
Nikolaj Ehlers with a super shot, straight to the back of the net!🇩🇰 @DKIshockey

0-2

#IIHFWorlds #HUNDEN

Itävallan kisaurakka alkoi tiukalla tappiolla Ranskaa vastaan ja sunnuntaina puolestaan tarjolla oli odotetun yksipuolinen ottelu Ruotsia vastaan. Itävalta onnistui näennäisesti roikkumaan tuloksessa mukana ottelun puoleen väliin asti, mutta lopulta Ruotsi vei voiton ansaitusti lukemin 5-0. Itävallan kannalta ottelun ikävin tapahtuma oli nuoren puolustajalupauksen David Reinbacherin loukkaantuminen Rasmus Sandinin taklauksen seurauksena. Reinbacher jätti ottelun kesken ja hänen pelikunto jatkoa ajatellen on epävarma.

Tanska on Uhmapelaajien rankingeissa pari pykälää Itävaltaa edellä ja maltillinen veto Tanskan -1,0 maalin tasoituksella varsinaisella peliajalla kelpaa kupongille. Tasan maalin voitolla saadaan siis vielä panos takaisin. Itävallan aseet hyökkäyssuuntaan on vähissä, vaikka toki esimerkiksi Marco Rossi pystyy jonkinlaista uhkaa tarjoamaan. Erikoistilanteissa etu on selvästi Tanskalla ja Ehlersin johtama ylivoimapeli tulee olemaan iso ase mitä tahansa joukkuetta vastaan.