MM-karsinnat 2022 ti 12.10. klo 21:45

Tanska - Itävalta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Tanskan käsittämätön putki? Joukkueen tarina MM-karsinnoissa on ollut satumainen!

Itävalta vierailee Parkenilla tiistaina loukkaantumisten runtelemana, eikä lohkoa ylivoimaisesti johtava ja kaikki ottelunsa voittanut Tanska ole helposti yllätettävissä. Itävallalla on ollut MM-karsinnoissa osin poissaoloistakin johtuen odotettua suurempia ongelmia ja voitto sen olisi otettava Kööpenhaminassakin keinolla millä hyvänsä.

Tanska on ollut hurjin joukkue MM-karsinnoissa. Seitsemän pelattua ottelua, 26 tehtyä maalia, nolla päästettyä ja täydet 21 kerättyä pistettä antavat tästä osviittaa, mikä kertoo karua kieltään Kasper Hjulmandin miehistön iskukyvystä. Itävallan tekeminen puolestaan on sakannut pahasti, eikä loukkaantumistilanne ei helpota. Vaikka joukkue kairasikin lauantaina voiton Färsaarilta, oli poissaolojen takia entistäkin kapeammalla materiaalilla operoivalle ryhmälle torstainen 0–1-tappio Skotlantia vastaan oli todella paha takaisku.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueet pelaavat jo kolmatta kertaa kuudessa päivässä ja tässä yhteydessä tiivis pelitahti sataa suoraan Tanskan laariin. Vierailla ei ole ollut oikeastaan edes kunnollista mahdollisuutta kierrättää miehistöään, kun sivussa ovat Marko Arnautovic, Cristoph Baumgartner, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart sekä Valentino Lazaro.

Uhmapelaajat luottaa tällä kerralla Tanskaan ja sen karsintataikaan. Joukkue on kovaa kyytiä menossa MM-kisoihin, ja vaikka Itävallalla onkin kovemmat panokset, ei se voi isäntien laadulle mitään. Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Tanska -1,5).