Nations League ma 13.06. klo 21:45

Tanska - Itävalta

Kairaako lohkokärjessä porhaltava Tanska jo kolmannen voittonsa?

Tanska johtaa lohkoa ja se nappasi ensimmäisillä kierroksilla tyylikkäät vierasvoitot, mutta edellisellä kierroksella joukkue ei esittänyt missään tapauksessa parastaan. Toki maalipaikkoja oli etenkin avausjaksolla mukavasti, mutta niitä joukkue ei hyödyntänyt. Uuden valmentajan alaisuuteen siirtynyt Itävalta on saanut koneitaan käyntiin Kansojen liigassa mukavasti ja kolmessa ensimmäisessä ottelussa mukaan tarttui neljä pinnaa.

Ralf Rangnickin pesti Itävallan peräsimessä on käynnistynyt melko mukavissa merkeissä. Ainoastaan Tanskaa vastaan on tullut tappio ja sekin lopulta niukasti maalein 1–2. Kehityssuunta vierailla on hyvä, mutta alakerta herättää edelleen kysymysmerkkejä. David Alaba ei vaikuta olevan täysin kunnossa tai sitten pelituntuma on yksinkertaisesti liian heikko. Varmuudella alakerrasta puuttuu Philipp Lienhart, joka on ollut sivussa myös muissa matseissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Itävalta pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla, mutta Tanskan pelivire on ollut huima MM-karsinnoista lähtien, vaikka edellisellä kierroksella tulikin hieman yllättäen tappio Kroatialle. Edes tuuri ei ollut Parkenin perjantai-illassa isäntien puolella sen hallittua ottelua ja murtauduttua useaan maalipaikkaan. Maalein 0–1 päättyneessä ottelussa Kasper Hjulmandin miehistö oli epätyypillisen tehoton, mutta toiseen vastaavaan suoritukseen on vaikeaa uskoa.

Kotivoitolle saadaan voimasuhteisiin nähden oikeinkin maistuvaa kerrointa. Vieraissa Tanska haki ensimmäisillä kierroksilla upean 1–2-voiton Ranskaa vastaan sekä samoin lukemin päättyneessä Itävalta-ottelusta. Vaikka isäntä ei saanut tulosta edellisessä kamppailussa, ei sen ole syytä päätään painaa pensaaseen – Kroatia-tappio oli toinen kymmenen kamppailun otannalla. Lähes puhtaalla pelillä itsensä Qatariin pelannut Tanska on makoisa pelikohde maanantaille. Iske betsi kiinni Sportazalla avaamalla tili tästä. Samalla saat edukkaan 100% talletusbonuksen!

10 euroa pelirahaa