su 12.05. klo 17:20

Tanska - Kanada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kanada ei vakuuta! Nähdäänkö MM-kisojen avausviikonlopussa jättiyllätys?

Vaikka Kanada ensimmäisen ottelunsa Tšekin MM-kisoissa voitti, ei se ollut kovin vakuuttava. NHL-tähdistä kasattu miehistö kohtaa heti sunnuntaina Tanskan, joka on huomattavasti avausvastustajaa Iso-Britanniaa kovempi luu. Jatkuuko punaisen langan, roolitusten ja koostumusten hapuilu edelleen? Muhiiko ottelussa jopa kisojen avausviikonlopun järkälemäisin yllätys?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kanadan joukkue on täydellinen keräilyerä, mutta ainakaan turnauksen alussa odotuksia ei kannata nostaa liian ylös. Vedonlyöntimarkkinoita katsottaessa joukkue on roimasti yliarvioitu kaikissa otteluissa – pitää muistaa, että nyt pelataan Euroopan kaukalossa, nämä tähdet eivät ole tottuneet yhdessä pelaamaan. Vaahteralehtipaitojen identiteetti on vahva, mutta ainakaan avausottelun hikisessä 4–2-voitossa Iso-Britanniaa vastaan sitä ei ollut tavalliseen tapaan nähtävissä.

Hockey Canada

@HockeyCanada
🎥 | Connor Bedard scored twice to help 🇨🇦 double up 🇬🇧 4-2 in its prelim opener.

🎥 | Connor Bedard inscrit un doublé pour mener le 🇨🇦 à un gain de 4-2 sur la 🇬🇧 en début de ronde préliminaire.

#MensWorlds | #MondialMasculin

Tanska avasi niin ikään kisaurakkansa lauantaina ja kaatoi heti kättelyssä Itävallan murskaavasti maalein 5–1. Joukkueessa on mukavasti laatua Euroopan huippusarjoista ja se on yhtenäinen. Todella pirullisen vastustajan kanadalaisille Tanskasta tekee sen kyky tukkia keskialuetta ja hidastaa vastustajaa. Perinteiseen pohjoismaalaiseen tyyliin Tanska pyrkii kiekoille, mutta ylimääräisiä riskejä se ei varsinkaan keskialueella ota.

Avauskamppailu kylvi vahvan epäilyksen siemenen Kanadan ympärille ja käsittämättömiäkin notkahduksia on kovimmin kilpavarustelluilta pohjoisamerikkalaisryhmiltä näissä turnauksissa nähty. On odotettavissa, että Kanada etsiskelee uomiaan ja se avaa iskun paikan piskuiselle Tanskalle. Uhmapelaajat ennustaa vaahteralehtipaitojen nuhaisuudelle jatkoa ja pelivalinnaksi isketään, että Tanska nappaa lopulta voiton (sis. jatkoaika ja rankkarit).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.