Nations League pe 10.06. klo 21:45

Tanska - Kroatia

Tanska on marssimassa lohkovoittoon Kansojen liigassa! Kaatuuko vierasvoittojen jälkeen Kroatia Parkenilla?

Tanska on aloittanut Kansojen liigassa todella vahvasti ja se on kahden matsin jälkeen ainoana joukkueena kuudessa pisteessä. Tähän saakka on pelattu jo kolmasosa alkulohkovaiheesta, mikä tarkoittaa, että isännillä on todella tukeva ote jopa lohkovoittoon. Kroatia ei ole näyttänyt erityisen vahvalta, vaikka se saikin kotonaan pisteen Ranskaa vastaan.

Kasper Hjulmandin miehistö on saanut lentävän lähdön Kansojen liiga -sesonkiin, kun se on napsinut vierasvoiton Ranskaa vastaan ja kaatanut niin ikään reissussa Itävallan. Kun jäljellä on kolme kotiottelua ja yksi reissumatsi joukkue on lohkossaan ainoa täydet pisteet napannut joukkue. Kroatia hävisi avauskamppailussaan peräti 0–3-lukemin Itävalalle, josta isäntä otti 1–2-vierasvoiton Ranskan tavoin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tanska on ollut viime kesän EM-kisoista lähtien huippuvireessä. Nyt joukkueella on jalkeilla erinomainen kokoonpano ja Christian Eriksenkin on palannut kehiin. Monipuolisuutta keskisektorilla riittää ja Pierre-Emile Højberg sekä Thomas Delaney ovat niin ikään maailmanluokan pelaajia. Toki Kroatiallakin on oma työkolmikkonsa, jossa nähtäneen jälleen Luka Modric, Marcelo Brozovic sekä Mateo Kovacic. Isänniltä Kasper Dolberg on kysymysmerkki loukattuaan olkapäätä Ranska-voitossa, mutta laajuutta löytyy myös yläkerrassa.

Kaikesta huolimatta Tanska on tällä hetkellä niin käsittämättömässä vedossa, että luottoa isäntiin riittää. Etenkin näillä kertoimilla kotivoitto (1×2) on varsin mielekäs valinta. Betsi kannattaa ehdottomasti ottaa kiinni Sportazalla, koska kaikki uudet asiakkaat saavat siellä ensimmäisen talletuksensa tuplana Uhmapelaajien kautta. Laita homma käyntiin tästä ja nauti betseistä esimerkiksi Tanskan huippuvireen siivittämänä!

10 euroa pelirahaa