Olympialaiset / Peking 2022 ti 15.02. klo 06:10

Tanska - Latvia

Lähettääkö piskuinen Tanska Latvian kotimatkalle?

Tanska ja Latvia taistelevat keskenään pääsystä olympialaisten puolivälieriin. Ennen turnauksen alkua Tanskaa pidettiin toiseksi huonoimpana joukkueena Kiinan jälkeen. Pieni kiekkomaa on kuitenkin näyttänyt voimansa. Latvia on niin ikään pelannut hyvin, mutta emme silti ole aivan vakuuttuneita. Niinpä pelivalintamme on Tanskan voitto.

Tanska ei ole pelannut turnauksessa yhtään huonoa peliä. Ensimmäisessä matsissaan Tanska otti 2-1 yllätysvoiton Tshekeistä, sitten maa hävisi kunnioitettavin 0-2 lukemin Venäjälle ja viimeisimpänä kaatui Sveitsi lukemin 5-3. Tanska pelaa historiansa ensimmäisiä olympiakisoja ja maalla on hurja henki päällä. Itseluottamus näkyy erityisesti hyökkäyspelissä. Oli vastassa mitä nimiä tahansa, Tanska pelaa röyhkeästi omaa peliään eikä kuvia kumartele. Tanskan pelistä tulee mieleen Saksa viime olympialaisista, kun maa taisteli tiensä olympiahopeaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Latvia on pelannut niin ikään vahvasti. Latvialaiset tarjosivat hyvän haasteen Ruotsille ja Suomellekin, mutta loppujen lopuksi otteluita on vaikeaa voittaa, jos hyökkäyspeli ei toimi. Latvia ei pysty luomaan tasaisesti maalipaikkoja, vaan ne tulevat satunnaisesti yksittäisistä tilanteista ja huonoille sektoreille. Kolmessa ottelussa Latvia on onnistunut iskemään vain viisi maalia. Maan pelitavalla on vaikea voittaa, emmekä usko, että sitä on ehditty korjata ratkaisuotteluun.

Tanska on onnistunut kaatamaan jo kaksi Latviaakin vahvempaa joukkuetta, Tshekin ja Sveitsin. Joukkueen hurmos on ollut päällä alusta asti, ja odotamme sen vain yltyvän nyt ratkaisupeleissä. Latvia on taas ollut totutun harmaa. Hyvistä yksilöistä ja runsaista yhteisistä kokemuksista huolimatta joukkue ei vakuuta näissäkään arvokisoissa. Näistä asetelmista emme voi muuta kuin iskeä rahamme Tanskan voitolle.

10 euroa pelirahaa