ti 14.05. klo 17:20

Tanska - Norja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Norja aliarvioitu rankasti! Palaako joukkueen NHL:stä tuttu tähtihyökkääjä runtelemaan Tanskaa?

Leijonien runtelemaksi maanantaina joutunut Norja hyppää perättäisenä päivänä askiin, kun se kohtaa Kanadalle sunnuntaina puolestaan taipuneen Tanskan. Suomea vastaan norjalaisten ykköstähti oli sivussa, mutta mies saattaa palata kehiin Tanskaa vastaan. Tässä vaiheessa turnausta tanskalaiset eivät saa lepopäivästään kovin merkittävää etua, minkä vuoksi ottelun kerroinasettelua ei täysin voi allekirjoittaa.

*Jopa satkun edestä helppoa! Nappaa peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ottelusta sopii odottaa melko tasaista vääntöä. Norja saattaa saada ykköstähtensä, Minnesota Wild -hyökkääjän Mats Zuccarellon takaisin vahvuuteensa. Suomea vastaan sivussa oli myös Mattias Nörstebö, joka voi niin ikään olla pelikunnossa jo Tanskaa vastaan. On täysin selvää, että Zuccarellon paluu rymäyttäisi norjalaisten osakkeen jyrkkään nousuun tämän tasaisen kamppailun osalta.

Day 4️⃣done! Check out the standings! 👏
#MensWorlds

Tanskalla on laatua kärkikentällisissä, mutta loppuviimein joukkueiden tasoero on melko mitätön. Norjan kärkikalusto Zuccarellon johdolla on sellainen ase, jota tanskalaisilla ei ole. Kuten sanottu, perättäinen pelipäivä tuskin tässä vaiheessa norjalaisia jarruttelee. Tämä ottelu on sellainen, joka vuonojen keskeltä ponnistavan joukkueen on voitettava, jotta se vähintään välttää karsinnat – toki sama koskee Tanskaa.

Uhmapelaajat satsaa tällä kertaa panoksensa norjalaismiehistölle, jonka kerroin on lörähtänyt melkoiseksi. Zuccarellon pelaamisen varmistuminen laskisi Norjan kerrointa välittömästi ja tähtihyökkääjän paluu kaukaloon on mahdollisuuksien rajoissa. Jopa ilman tehopelaajaansa joukkue haastaa Tanskan suhteellisen tasapäisesti. Norjan lopullinen voitto isketään pelivalinnaksi.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja (sis. jatkoaika & rankkarit) – Norja” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.