EM-karsinnat pe 16.06. klo 21:45

Tanska - Pohjois-Irlanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pohjois-Irlannin liekki on sammunut! Perjantaina tulee tupenrapinat Parkenilla!

Huuhkajien lohkossa Tanska ja Pohjois-Irlanti mittelevät hauiksiaan perjantaina Parkenilla. Suomihan kohtasi jo tämän parivaljakon maaliskuussa ja Belfastista saatiin mukaan kolme pongoa, kun taas Tanskan käsittelyssä tuli tappio. Lohko on menossa jo varsin kimurantiksi heti alkumetreillä, kun Tanskakin onnistui häviämään Kazakstanille.

*Tsekkaa tipsin lopusta ohjeet 25 egen ilmaisvedon nappaamiseksi!

Kasper Hjulmandin luotsaama kotijoukkue on ollut jo MM-kisoista asti alakuloinen poppoo – Thomas Delaneyn menettäminen oli jo silloin juuteille iso takaisku. Nyt Delaney on yhä sivussa ja lisäksi Christian Nörgaard on sivussa keskisektorilta. Muuten Hjulmandilla on vahva ryhmä käytössään ja kyllähän näillä ukoilla pitäisi tulostakin tulla perjantaina.

Fodboldlandsholdene 🇩🇰

@dbulandshold
Samlingens første træning 🇩🇰

Fantastisk start på herrernes samling med denne samlings første træning på den nye træningsbane i Helsingør.

1000 tak til de mange, mange fans som kom og heppede. Fantastisk opbakning.

📸 @fbbillederdk
#herrelandsholdet #ForDanmark


Pohjois-Irlannin jalkapallohistorian yksi kohokohdista nähtiin tietysti vuonna 2016, kun Will Grigg ja kumppanit olivat liekeissä EM-kisoissa! Sittemmin meno on ollut paljon hiljaisempaa ja suoraan kisapaikkaan yltäminen olisi näissä karsinnoissa massiivinen yllätys. Rosteri ei kesäkuun karsintarupeamaan lähdettäessä aivan liikaa vakuuta. Hyökkäyksestä puuttuu tällä kertaa muun muassa Conor Washington ja Josh Magennis, mutta näitä kavereita tuskin tulee ikävä, kun tiedostaa kaksikon kevätkauden otteet Englannin Mestaruussarjassa.

Peleille otetaan ilman muuta Tanskaa -1,5:n tasoituksella ja panostaakin saa reilunpuoleisesti. Pirkut jäävät tässä huolella juuttien mankeliin – Tanska kykenee Pohjois-Irlannin syvällä puolustavankin puolustusmuurin torpedoimaan näillä pelaajilla.

Huomio! Ilmaisveto tarjolla!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tanska -1,5:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tanska -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.