Nations League su 25.09. klo 21:45

Tanska - Ranska

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Putoaako hallitseva maailmanmestari B-liigaan?

Kansojen liigassa vedellään pian viimeisiä. A-liigan puolella Ranska on jo menettänyt mahdollisuutensa lohkovoittoon, mutta akuutti vaara on vielä putoamiselle B-liigaan. Sunnuntaina Les Bleus vierailee Kööpenhaminassa ja vastassa on lohkovoitosta vielä taisteleva Tanska.

Kasper Hjulmandin luotsaama kotijoukkue ei juurikaan vakuuttanut torstaina Kroatian vieraana ja tuliaisiakaan ei pisteiden muodossa saatu. Defensiivisesti Tanska oli ok, mutta maalipaikkojen luominen tuotti suurta tuskaa. Jesper Lindström saattaa kuntoutua parahiksi pelikuntoon.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

French Team ⭐⭐

@FrenchTeam
Les Bleus carried out a final training session in France yesterday. Next session this afternoon in Denmark! #FiersdetreBleus


Ranska oli torstaina Pariisissa selkeästi Itävaltaa parempi ja voitto oli sikäli tärkeä, että Itävalta sysättiin 2-0-tuloksella pahnanpohjimmaiseksi ja viimeisellä kierroksella Ranskalle riittäisi voitto säilymiseen A-sarjassa. Didier Deschampsin suojateilla on kuitenkin riippakivenä paljon loukkaantumisia. Nyt Jules Koundé ja Mike Maignankin ovat sivussa. Muun muassa Lucas Hernandezia, Karim Benzemaa, Kingsley Comania ja N’Golo Kantéahan ei valittu joukkueeseen ylipäätään.

Viimeisellä kierroksella motivaatiota riittää siis vielä molemmilla. Ottelunkuva on sikäli hankala ennustaa, että toisaalla pelattava Itävalta – Kroatia vaikuttaa Tanskan ja Ranskan jatkonäkymiin olennaisella tavalla. Ranskalla on paljon loukkaantumisia, mutta samalla materiaali on käsittämättömän laajaa.

Pelivalintana kiinnostaa näillä kertoimilla eniten under 2,5 vaikka voittoa joutuukin mahdollisesti jompikumpi joukkue hanakasti jossain vaiheessa hakemaan. Joka tapauksessa nyt puhutaan maailman eliitistä, mitä tulee koherenttiin puolustuspelaamiseen, joten maalijuhliin on vaikea uskoa.