Jääkiekon MM ma 22.05. klo 16:20

Tanska - Ruotsi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tanska taistelee yhä jatkopaikasta, mutta onko Ruotsin rautainen alakerta liian suuri este ohitettavaksi?

Maanantaina jääkiekon MM-kisoissa edelleen jatkopaikasta tiukkaa taistoa käyvä Tanska kohtaa lohkovoitosta kamppailevan Ruotsin. Tanskalla on vielä kovimmat ottelut edessä ja siispä paikka neljään parhaan joukossa ei ole kovinkaan todennäköinen. Ruotsilla puolestaan on kaikki avaimet lohkovoittoon, mutta tämän matsin lisäksi jäljellä on vielä ottelu USA:ta vastaan. Vaikka Tanska ei varsinaisesti turnauksen heikoimpiin joukkueisiin lukeudu, tulee Ruotsi todennäköisesti marssimaan voittoon selvin lukemin.

Sunnuntain otteluiden jälkeen Tanska löytyy lohkosta sijalta viisi pisteen Saksaa perästä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Saksa vei joukkueiden keskinäisen kohtaamisen ja lisäksi Saksan viimeinen ottelu on ennalta heikompaa Ranskaa vastaan, kun Tanska puolestaan kohtaa Ruotsin lisäksi päätöskierroksella Suomen. Nikolaj Ehlers on odotetusti kantanut vastuun hyökkäyspäässä ja tässä ottelussa häneltä vaaditaan jälleen isoja onnistumisia, sillä toistaiseksi Ruotsia vastaan maalin tekemisestä on joutunut maksamaan todella kovan hinnan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Steven Ellis

@SEllisHockey

Steven Ellis

@SEllisHockey
Matias Lassen's shot goes top shelf over David Kickert to make it 5-2 Denmark. That should do it. #IIHFWorlds
Nikolaj Ehlers continues his tournament dominance, setting up Patrick Russell for the 6-2 goal. #IIHFworlds

Ruotsi on ollut odotetun vakuuttava ja toistaiseksi ainoa pistemenetys tuli Suomea vastaan, mutta siinäkin ottelussa Ruotsi poistui lopulta voittajana voittolaukausten jälkeen. Ennen kaikkea Ruotsin rautainen puolustus yhdistettynä huipputason maalivahtipeliin on tehnyt selvää jälkeä heikommista maista, mutta ei 19 tehtyä maalia viiteen otteluun voi myöskään heikkona suorituksena pitää. Lisäksi Ruotsin hyökkäyspelaamisessa on edelleen varaa parantaa, sillä esimerkiksi EHT-turnauksessa loistanut Lucas Raymond on vastan kertaalleen heiluttanut verkkoja.

Sweden's Lars Johansson had a near-perfect save percentage in his team's shutout win against France. Here are the highlights!
#IIHFWorlds
@trekronorse
@Hockey_FRA

Tanska aloitti vahvasti, mutta vastustajien koventuessa taso ei ole riittänyt ja jälleen kerran on tappio odotuksissa. Ruotsi on kokonaisvaltaisesti usean askeleen edellä ja Uhmapelaajat lähtee myös pelivalintana metsästämään Ruotsin voittoa vähintään kolmen maalin erolla. Myös Tanskan matalia maalimääriä kannattaa harkita, sillä toistaiseksi Ruotsin pelaaminen omalla alueella on ollut priimaa.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ruotsi -2,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Ruotsi -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.