la 18.05. klo 13:20

Tanska - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko kummallakaan motivaatiota tässä ottelussa? Saas nähdä!

Lähtökohdat lauantain päivämatsiin ovat seuraavanlaiset: Tanska saattaa tulla tähän otteluun jo täysin vapautuneessa tilassa – riippuen perjantain ottelusta Iso-Britanniaa vastaan. Tätä kirjoitettaessa siinä matsissa mennään tasaisissa merkeissä. Sveitsi puolestaan viilettää lohkon kärjessä Kanadan kanssa. Jatkopeleihin pääsy on melko lailla saletissa, ja näissä matseissa lähinnä vältellään loukkaantumisia.

Avaa tili Optibetille ja lunasta riskittömällä ilmaisvedolla ilman turhia kierrätyksiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tanskalaiset voittivat kisan avauksessaan Itävallan selkeästi, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa. Selkeät tappiot Tshekille ja Kanadalle eivät tietenkään yllättäneet, mutta nollille jääminen Norjaa vastaan veti ilmeet vakaviksi. SHL:ssä pelaava Joachim Blichfeld on tähän mennessä ollut tanskalaisten tehokärki. Suurinta huolta aiheuttaa vuotava alakerta – jopa tehoton Iso-Britannia on pistänyt ensimmäisessä erässä kaksi kiekkoa juuttien reppuun.

Sveitsi teki Iso-Britanniaa vastaan lähinnä pakollisen, ja 3-0 voitto tuli väljästi. Tshekkiä vastaan pelattiin todella tarkasti, kun taas Itävaltaa vastaan voitto otettiin sangen värikkäiden vaiheiden jälkeen. Kuten aluksi tuli todettua, tämä ottelu ei kuulu sveitsiläisten tärkeimpien otteluiden joukkoon, joten pienet lepuutuksetkaan eivät varsinaisesti järkyttäisi. Änärivahvistus Nico Hirschier on tähän asti ollut käkikellomiesten tehopakkaus.

Jos Tanska saa tarvittavat pisteet engesmanneilta, ei silläkään ole liikaa puristusta lauantaina. Tätä taustaa vasten otetaan pikkunätti veto Sveitsin vähintään kahden maalin voitosta. Myös lepoetu puoltaa Sveitsiä, sillä kyseessähän on päivämatsi. Optibet on toppikertoimellaan selkeä valinta.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto Sveitsi -1.5 kertoimella 1,72.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.