Jalkapallon MM ti 22.11. klo 15:00

Tanska - Tunisia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässäkö kisojen musta hevonen? Tunisialle on lyhyet kisat luvassa eikä maalitili avaudu avausottelussa!

Tiistaina päivän toisessa ottelussa urakkansa aloittavat Tanska sekä Tunisia. Lohko D on pitkälti täytettynä kahden kerroksen joukkueilla, kun Ranska ja Tanska todennäköisesti marssii vaivatta jatkoon ja Tunisia sekä Australia taistelevat jumbosijan välttämisestä. Tanskalla on ainekset olla yksi turnauksen kovimmista yllättäjistä kärkijoukkueiden takaa, kun puolestaan Tunisia nauttii karkeloista kolmen ottelun verran ennen kotimatkaa.

Tanskassa on paljon potentiaalia olla tässä turnauksessa se kuuluisa musta hevonen. Se on hyvin organisoitu ja valmennettu joukkue, joka pystyy horjuttamaan kärkimaita monipuolisuuden avulla. Lisäksi Christian Eriksenin tasoinen tähtipelaaja kruunaa paketin. Jokaiselle pelipaikalle ei löydy aivan nimellisesti maailman eliittiä, mutta heikkoja kohtia joukkueessa ei paljoakaan ole. Suurin yksittäinen kysymysmerkki on, löytyykö tarpeen tullen todellista maalitykkiä? Club Bruggessa vahvoja näyttöjä antanut Andreas Skov Olsen on mahdollisesti yksi ratkaisu ja todennäköisesti penkiltä aloittavaa Frankfurtissa vahvaa kautta pelaavaa Jesper Lindströmiä kannattaa seurata tarkalla silmällä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

GOAL Africa

@GOALAfrica
📣FINAL SQUAD ANNOUNCED 📣

🇹🇳 Tunisia World Cup squad!

#GOALFanView

Tunisian turnaukselta ei kannata liikaa odottaa. Australia on vastustajana se, jota vastaan Tunisia pystyy kenties näyttämään osaamisensa ja piste/voitto on otettavissa. Tanskaa ja Ranskaa vastaan muuri on kuitenkin liian suuri kiivettäväksi, varsinkin kun hyökkäyksestä ei tahdo löytyä riittävästi tulivoimaa. Toki täydellisen heittopussin roolin Tunisia pystyy välttämään puolustamalla tiiviisti, mutta kuten sanottua, piste muilta kuin Australialta olisi suuri yllätys.

Kun otetaan huomioon vaikea lohko ja avuton hyökkäys, tulee Tunisialla olemaan vaikeuksia saada edes koko kisojen aikana maalitili auki. Kuten kertoimistakin huomataan, on Tanska jättisuosikki nappaamaan pisteet. Ottelun maaliodottama ei lopulta nouse kovinkaan suureksi, sillä Tanskasta tuskin laadukkuudesta huolimatta erityisen runsasmaalista jengiä tulee ja Tunisian ainoa toivo pisteille on puolustuksen kautta. Koko matsin under ei ole hullumpi vaihtoehto, mutta tällä kerralla tyydytään vain Tunisian jäämiseen nollille. Betsi itsessään otetaan keskitason panoksella, mutta Uhmapelaajien tarjouksella Mobilebetille pääset ottamaan vedosta kaiken irti!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Tunisia alle 0,5 maalia kertoimella 1,80.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,80 🤘