Olympialaiset / Peking 2022 pe 11.02. klo 06:10

Tanska - Venäjän Olympiaurheilijat

Jatkuuko Venäjän Olympiaurheilijoiden tehottomuus Tanskaa vastaan?

Pirteästi turnauksen käynnistänyt Tanska hakee seuraavaksi yllätystä Venäjän Olympiaurheilijoista. Voitosta huolimatta Tanska oli ajoittain suurissa vaikeuksissa Tshekin käsittelyssä. Venäjä puolestaan avasi turnauksen voitolla, mutta tehottomuus oli koitua joukkueen kohtaloksi. Nähtäväksi jääkin onko Venäjä löytänyt maalintekoon lisää tehokkuutta.

Tanska nappasi tärkeän 1–2-voiton Tshekistä, mutta täydelliseksi onnistumiseksi joukkueen esitystä ei voi kuvailla. Tanskan maalilla Sebastian Dahm seisoi päällään läpi ottelun pysäyttäen peräti 39 laukausta. Vastaavasti Tshekin maalilla torjuneelle Simon Hrubecille torjuntoja kirjattiin vaivaiset 15 kappaletta. Tanskan hyökkäyspelaaminen oli aika ajoin täysin olematonta, kun taas puolustuspäässä Tshekki pääsi jatkuvasti hyville maalintekopaikoille.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viime kisojen kultamitalisti Venäjän turnaus käynnistyi yskähdellen. Venäjä kairasi Anton Slepyshevin rystyheitolla 1–0-voiton pirteästä Sveitsistä. Vaikka Venäjä kaatui myös omaan tehottomuutensa, oli joukkueen tekemisessä nähtävissä myös haluttomuutta ja huolimattomuutta. Venäjän materiaali on kuitenkin niin laaja, että on vain ajankysymys milloin joukkue avaa maalihanansa todenteolla.

Tanska juhli turnauksen ensimmäisessä ottelussa pitkälti loistavan maalivahtipelinsä turvin. Venäjä puolestaan oli kaatua omassa ottelussaan tehottomuuteen ja turhaan löysäilyyn. Tulevassa ottelussa kaukalossa nähdään varmasti paljon parempi Venäjä ja Tanska ei voi turvautua vain maalivahtipelinsä toimivuuteen. Näistä syistä Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan lapulle ottelun maalimääräksi yli 5.5 maalia.

10 euroa pelirahaa