Liiga ti 22.03. klo 18:30

Tappara - Ässät

Tuottaako kauden loppumisen kunniaksi piristynyt sarjajumbo vaikeuksia Tapparalle?

Tappara kohtaa tiistaina Ässät runkosarjan viimeisessä ottelussaan. Vierailija on voittanut mieltään ylentävästi pari edellistä matsiaan, mutta joukkue jää sarjassa viimeiseksi. Tapparalla panoksia on edelleen – täydellä kolmen pisteen voitolla joukkue sinetöisi kärkisijansa runkosarjassa. Kertoimissa kotivoittoa pidetään todella todennäköisenä, eikä syyttä.

Joukkueet kohtasivat viimeksi helmikuun puolivälissä, jolloin Tampereella nähtiin melkoinen nysväys. Christian Heljanko torjui isäntien maalilla nollapelin, kun Tappara otti niukan 1–0-kotivoiton. Kirvesrinnat on voittanut kaikki kolme keskinäistä vääntöä tällä kaudella ennen viimeisen runkosarjakierroksen kohtaamista.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!

Ässät on pyristellyt kahteen voittoon edellisissä otteluissaan ja erityisesti viimeistä edellinen voitto KalPaa vastaan kotikaukalossa oli melko isokin yllätys. Joukkue on löytänyt kauden loppuun energiaa ja pystynyt puolustamaan huomattavasti totuttua laadukkaammin. Toki menoon vaikuttaa myös, että pelaajat vääntävät ensi kauden työpaikoistaan – sen luulisi tuovan omalta osaltaan motivaatiota, vaikka urheilulliset panokset ovatkin nollissa.

Tapparan laatu ja rutiini ovat varmastikin vieraille liikaa. Ässät kuitenkin voi onnistua ainoastaan, jos se saa isäntien nimivahvan hyökkääjistön pidettyä aisoissa. Jussi Tapolan miehistö lähestynee ottelua tutulla tyylillään alakerran kautta, eikä murskanumeroita ole välttämättä tälläkään kertaa tiedossa. Isäntä tarvitsee voiton varmistaakseen runkosarjan kärkisijan ja sen luulisi irtoavan. Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja tulee korkeintaan viisi varsinaisella peliajalla (alle 5,5 maalia).

10 euroa pelirahaa