Liiga ma 10.04. klo 17:00

Tappara - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara matkaa finaaliin РHIFK on jäänyt tärkeillä osa-alueilla liikaa jälkeen eikä kelkka enää käänny!

Maanantaina Tapparan ja HIFK:n välinen ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Tappara on yhden voiton päässä finaalipaikasta ja toistaiseksi kotijoukkueen meno on ollut sitä tasoa, että tänä keväänä tuskin pysäyttäjää löytyy. HIFK on ollut vieraskaukalossa kuin peura ajovaloissa ja onnistumiset on satanut kerta toisensa jälkeen isäntien laariin. Vieläkö sarja viedään Helsinkiin, vai joko vieraiden eväät on syöty?

Tappara nappasi kahdesta ensimmäisestä matsista tarvittavan yhden voiton ja kotiyleisön eteen päästyään se on ollut ilmiliekeissä. Sarjan kolmas ottelu oli täysi ylikävely Tapparan puolelta ja neljännessä ottelussa maalipaikkojen osalta HIFK ei ollut niin huono mitä tulos antaa ymmärtää, mutta tällä hetkellä Tapparalla on mailat kuumana. Kahdessa viimeisimmässä ottelussa maalit on kirjattu Tapparalle yhteislukemin 10-4 ja ennen kaikkea rautaiset erikoistilanteet on tehnyt eron joukkueiden välille. Toistaiseksi koko sarjan aikana ylivoimamaalit on 8-1 Tapparan hyväksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

Liiga

@smliiga
ūüö® Jori Lehter√§ pist√§√§ makoisan l√§ttysy√∂t√∂n, josta Niko Ojam√§ki tulittaa tarkasti @Tapparaofficial:n johtoon avauser√§n loppuun! ūüéĮūüĒ•

#Liiga #Tappara

HIFK:n alamäkeä ei voi laittaa vain yhden pelaajan piikkiin, mutta maanantaina ykköskassari Roope Taposen on pelattava kauden paras ottelu. On epätodennäköistä, että HIFK pystyisi hallitsemaan maalipaikkoja reilusti varsinkaan vieraissa, joten maalivahtiosastolta vaaditaan todella paljon. Kymmenen maalia omiin kahteen otteluun on aivan liikaa aivan sama kuinka päin asiaa katsoisi. Kokoonpanorintamalla HIFK sai hieman helpotusta edelliseen otteluun, kun Juha Jääskä ja Eetu Koivistoinen palasivat rosteriin.

Liiga

@smliiga
Roope Taponen ry√∂st√§√§! ūüĒ•ūüöß

ūüďļ: @CMoreSportFi | #Liiga #HIFK

Vaikka pudotuspelikiekkoa on aina kiva katsoa ja pitk√§ sek√§ tasainen sarja kelpaisi, tulee t√§m√§n parivaljakon kohtaamiset p√§√§t√∂kseen maanantaina. HIFK:lla alkaa olla valttikortit v√§hiss√§ eik√§ se ole onnistunut Tapparaa hidastamaan edellisiss√§ otteluissa. Lapulle otetaan j√§lleen Tapparaa -1,5 maalin tasoituksella ‚Äď vaikka ottelussa ment√§isiin tasaisissa merkeiss√§ kohti loppua, joutuu HIFK mahdollisessa tappioasemassa nostamaan riskitasoja runsaasti ja siin√§ vaiheessa Tapparalla on hyv√§ sauma iske√§ j√§lleen selv√§t lukemat taululle.