Liiga ma 10.04. klo 17:00

Tappara - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara matkaa finaaliin – HIFK on jäänyt tärkeillä osa-alueilla liikaa jälkeen eikä kelkka enää käänny!

Maanantaina Tapparan ja HIFK:n välinen ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Tappara on yhden voiton päässä finaalipaikasta ja toistaiseksi kotijoukkueen meno on ollut sitä tasoa, että tänä keväänä tuskin pysäyttäjää löytyy. HIFK on ollut vieraskaukalossa kuin peura ajovaloissa ja onnistumiset on satanut kerta toisensa jälkeen isäntien laariin. Vieläkö sarja viedään Helsinkiin, vai joko vieraiden eväät on syöty?

Tappara nappasi kahdesta ensimmäisestä matsista tarvittavan yhden voiton ja kotiyleisön eteen päästyään se on ollut ilmiliekeissä. Sarjan kolmas ottelu oli täysi ylikävely Tapparan puolelta ja neljännessä ottelussa maalipaikkojen osalta HIFK ei ollut niin huono mitä tulos antaa ymmärtää, mutta tällä hetkellä Tapparalla on mailat kuumana. Kahdessa viimeisimmässä ottelussa maalit on kirjattu Tapparalle yhteislukemin 10-4 ja ennen kaikkea rautaiset erikoistilanteet on tehnyt eron joukkueiden välille. Toistaiseksi koko sarjan aikana ylivoimamaalit on 8-1 Tapparan hyväksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚨 Jori Lehterä pistää makoisan lättysyötön, josta Niko Ojamäki tulittaa tarkasti @Tapparaofficial:n johtoon avauserän loppuun! 🎯🔥

#Liiga #Tappara

HIFK:n alamäkeä ei voi laittaa vain yhden pelaajan piikkiin, mutta maanantaina ykköskassari Roope Taposen on pelattava kauden paras ottelu. On epätodennäköistä, että HIFK pystyisi hallitsemaan maalipaikkoja reilusti varsinkaan vieraissa, joten maalivahtiosastolta vaaditaan todella paljon. Kymmenen maalia omiin kahteen otteluun on aivan liikaa aivan sama kuinka päin asiaa katsoisi. Kokoonpanorintamalla HIFK sai hieman helpotusta edelliseen otteluun, kun Juha Jääskä ja Eetu Koivistoinen palasivat rosteriin.

Liiga

@smliiga
Roope Taponen ryöstää! 🔥🚧

đź“ş: @CMoreSportFi | #Liiga #HIFK

Vaikka pudotuspelikiekkoa on aina kiva katsoa ja pitkä sekä tasainen sarja kelpaisi, tulee tämän parivaljakon kohtaamiset päätökseen maanantaina. HIFK:lla alkaa olla valttikortit vähissä eikä se ole onnistunut Tapparaa hidastamaan edellisissä otteluissa. Lapulle otetaan jälleen Tapparaa -1,5 maalin tasoituksella – vaikka ottelussa mentäisiin tasaisissa merkeissä kohti loppua, joutuu HIFK mahdollisessa tappioasemassa nostamaan riskitasoja runsaasti ja siinä vaiheessa Tapparalla on hyvä sauma iskeä jälleen selvät lukemat taululle.