pe 15.09. klo 18:30

Tappara - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perjantain huippumatsi käydään Tampereella – nappaako HIFK täydet pisteet avausmatsista, vai selviääkö Tappara jälleen maalivahtipelin turvin?

Perjantaina päästään kokemaan Liigaa parhaimmillaan, kun hallitseva mestari Tappara ja tämän kauden ykkössuosikki HIFK ottavat yhteen Tampereella. HIFK:lle kyseessä on kauden avausottelu, kun puolestaan Tappara pääsi jo avaamaan voittotilin Pelicansia vastaan. Viime kauden päätöksen jälkeen voimasuhteet on heilahtanut HIFK:n eduksi ja alustavasti myös kokoonpanohuolista suuremmat miinukset menee Tapparalle.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara lähti suurten muutosten saattelemana uuteen kauteen ja Liigassa avausottelu toi komean 4-0 voiton viime kauden finaalivastustaja Pelicansista. Tappara pääsi heti näyttämään kykynsä hyökkäyspäässä ja sen lisäksi maalivahti Christian Heljankon suoritteet nousi jälleen suureen arvoon, sillä tuloksesta huolimatta maaliodottamat kääntyi jopa Pelicansin eduksi. Kokoonpanorintamalla sivussa oli hyökkääjä Otto Rauhalan lisäksi tähtipuolustaja Valtteri Kemiläinen.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Kauden ensimmäinen Liiga-ottelu, kauden ensimmäinen nollapeli.

Christian Heljanko 🔥

#Tappara #Liiga

HIFK on rankattu valtaosan toimesta Liigan suurimmaksi mestarisuosikiksi eikä se varsinaisesti yllätä nimilistaa katsoessa. Haaviin tarttui muun muassa Tapparan viime kauden avainpelaajiin kuuluneen Jori Lehterän lisäksi Leo Komarov, Petteri Lindbohm, Tony Sund, Joni Ikonen ja Joonas Rask. HIFK:n epäonneksi Komarov joutuu olemaan pitkän tovin sivussa, mutta siitäkin huolimatta vierailta löytyy laatua enemmän kuin riittävästi. HIFK:ta ei kannata täysin tyrmätä mikäli homma ei vielä alkuun rullaa, mutta isossa kuvassa tällä ryhmällä helsinkiläisten on mentävä pitkälle.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kyoceran uutisminuutissa viikon puheenaiheet 60 sekunnissa ⏱️

🏒 Kausi käyntiin
🏟️ Kotiavaus 20.9.
⛑️ Loukkaantumistilanne

#HIFK #Liiga

Uhmapelaajien arviot on markkinaa hieman enemmän HIFK:n suuntaan ja siispä betsit isketään vieraille. Tappara sai ison onnistumisen avausmatsissa, mutta peli ei missään nimessä ollut vielä aivan niin hyvässä kuosissa mitä puhtaasti tulos antaa ymmärtää. Lapulle otetaan HIFK:n suoraa voittoa(1×2) maltillisella panoksella, mutta alta näet ohjeet joiden avulla saat betsistä kaiken irti!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – HIFK” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.