la 17.02. klo 17:00

HIFK - Tappara

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippulätkää Tampereella – Tappara sekä HIFK on saanut vaikeat jaksot selätettyä, mutta kumman voittoputki tulee päätökseen?

Lauantain kuumin kiekkokamppailu käydään Tampereella, kun vastakkain asettuu kovakuntoiset Tappara sekä HIFK. Parempaa matsia saa hakemalla hakea ja sen lisäksi että vastakkain on kaksi laadukasta joukkuetta, ei ottelusta myöskään puutu panoksia. Tappara on yhä taistelemassa runkosarjan voitosta ja HIFK:lla on vielä töitä tehtävänä säilyttääkseen paikkansa kuuden parhaan joukossa.

*Tsekkaa tipsin lopusta ohjeet kuinka saat napattua 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Molemmilla joukkueilla oli taannoin käynnissä heikompi jakso, mutta paluu arkeen on tapahtunut hieman heikompien joukkueiden kustannuksella. Tappara on päässyt viime aikoina kaatamaan SaiPan kahdesti ja HPK:n kertaalleen. HIFK puolestaan availi maalihanoja JYPiä sekä HPK:ta vastaan ja myös sarjakärki Ilves kaatui vahvan esityksen päätteeksi lukemin 3-0. Molemmat joukkueet oli askissa perjantaina – Tappara kaatoi JYPin ja HIFK puolestaan ryösti pisteet Mikkelistä.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
TAPPARA VOITTAA!

JYP kaatuu Jyväskylässä maalein 1-4 🔥

Tuloksen tarjoaa: Leckle.fi #PositiivistaJuridiikkaa

#Tappara #Liiga

Tulevaan taistoon kokoonpanojen osalta mielenkiintoisimmat valinnat tullaan näkemään maalivahtiosastolla. Kumpikin joukkueista peluutti perjantaina ykkösiä, eli Christian Heljankoa sekä Roope Taposta, joten nyt lienee kakkosvahtien Eetu Randelinin ja Niko Hovisen vuoro luistella tolppien väliin. Siitä huolimatta mitään suurta nostoa maaliodottamiin ei ole luvassa, sillä molemmat on suoriutuneet tällä kaudella tehtävistään erinomaisesti. HIFK:n hyökkäyspäästä Eetu Koivistoinen sekä Joonas Rask olivat yhä sivussa perjantaina.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
MIKKELI 2 - 6 STADI

Matsiin lähdetään tasaisista lähtökohdista ja myös illan pelivalinnaksi napataan tasapeliä maltillisella panoksella. Molemmat joukkueet on hiljalleen taas heräilemässä tosipelien alkaessa eikä mitään valtaavaa tasoeroa löydy, vaikka Tappara toki kotiedun turvin suosikin aseman saa. Varsinkin HIFK:lle tasapelit on tuttua puuhaa, sillä tällä kaudella vain SaiPan otteluissa on päädytty pistejakoon useammin.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Tappara-HIFK 1×2 – Tasapeli 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.