Liiga to 21.10. klo 18:30

Tappara - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK ja Tappara – alkukauden alisuorittajat vastakkain

Liigan torstain ottelukierroksen ainoa kamppailu käydään Tapparan ja HIFK:n välillä. Kummallakaan joukkueella ei ole ollut viime aikoina aihetta juhlaan, vaan vaikeuksia on riittänyt. Pidämme ottelua ennakkoon aivan tasaväkisenä. Pelivalintamme on HIFK:n vierasvoitto.

Viidessä viime ottelussa HIFK ja Tappara ovat olleet päällisin puolin yhtä vahvoja. Kumpikin on napannut seitsemän sarjapistettä. Tappara tosin on iskenyt maaleja enemmän, kun taas HIFK:lla on ollut vaikeampaa. Silti kummankin joukkueen voi sanoa alisuorittaneen potentiaaliinsa nähden selvästi. Tänään kummallakin on selvä näytönpaikka.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Yhdessä asiassa HIFK on kuitenkin ollut Tapparaa valovuoden edellä: erikoistilannepelissä. Viidessä viime ottelussa HIFK:n ylivoima on tehnyt tulosta 30,77 prosentin varmuudella. Lukema on koko Liigan toiseksi paras. Joukkueen alivoima puolestaan on ollut timanttisen kovassa iskussa ja toiminut 93,33 prosentin teholla. Tapparan ylivoimapeli on niin ikään ollut vahvaa, mutta joukkueen alivoimapeli on ollut koko Liigan kolmanneksi huonointa (72,73%).

Odotamme ottelusta panokset huomioon ottaen kuumaa taistelua. Kumpikin joukkue näkee tämän iltaisen koitoksen mittarina ja mahdollisena käännöskohtana vaikealle alkukaudelle. Ei olisi ihme, jos jäähyaition ovet paukkuvat useaan otteeseen. Silloin HIFK pääsisi myös pelaamaan vahvuuksillaan. Iskemmekin siksi kupongille kakkosen HIFK:n vierasvoitolle.