Liiga ke 22.02. klo 18:30

Tappara - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaameaa! HIFK:n veskaripainajainen realisoituu – Tapparalla ei varaa mestaruuskrapulaan!

Tappara palaa kotimaan kiekkokarkeloihin hallitsevana Champions Hockey Leaguen mestarina, ja keskiviikkona vietetään Tampereen Areenalla viirinnostajaisia – vaikka suunnittelussa mestaruusviireille ei ole sijaa, sillä ne haittaavat hallin katossa aina jonkun katsojan näkyvyyttä askiin. Tapparan vastassa oleva HIFK on kokenut kammottavan alkukauden jälkeen uuden kukoistuksen, ja joukkue tullaan näkemään pudotuspeleissä, ellei mitään mystistä tapahdu.

Tapparalla ei ole varaa mestaruuskrapulaan, sillä taistelu Liigan kärkisijoista käy kuumana: Ilves on pistettä ylempänä, eikä kaksi ottelua enemmän pelanneella Lukollakaan ole kuin viisi pistettä enemmän pistepussissa. Fokus on varmasti kirkas, vaikka mestaruuden jälkeen olisi kuohujuomaa hieman otettukin lyhyen kaavan mukaan. Jussi Tapola on täydellisyyteen pyrkivä asiakeskeinen valmentaja, joka ei varmasti katsele leijuntaa hyvällä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Helsingissä tapahtui keskiviikkona jokaisen HIFK-fanin painajainen: Roope Taponen sai kontaktia Sportin Miro Nallilta, ja todennäköisesti tästä syystä jätti sittemmin leikin kesken. Kun kakkosveska Niilo Halonen on statukseltaan day-to-day, hyppäsi askiin vain 17-vuotias Eemil Vinni. Stadilaisten maalivahtikuviot keskiviikoksi ovat siis melkoisen mielenkiinnon kohteena. Myös puolustaja Eddie Larsson jätti ottelun kesken. Sporttia vastaan joukkue teki tarvittavan, ja otti kullanarvoiset kolme pistettä plakkariinsa.

Vinni näytti aivan hyvältä veskarilta, mutta Areenalla Tappara tulee tarjoamaan täysin toisenlaisen testin. Mahdollista on tietysti myös, että jompikumpi vanhemmista virkaveljistä on keskiviikkona pelikuntoinen. Tapparan hutipelikin on mahdollinen, muttei todennäköinen. Otetaan tippuvista kertoimista pikaisesti Tapparaa kuitille.