Liiga ke 21.09. klo 18:30

Tappara - HPK

HPK:n vaikea viikko lähtee liikkeelle Tampereella РTapparalta ei pisteitä irtoa!

Liigassa uusi viikko laitetaan liikkeelle keskiviikkona ja HPK joutuu todella suuren haasteen eteen, kun se matkaa sarjan eliittiin kuuluvan Tapparan vieraaksi. Kolmen ottelun j√§lkeen joukkueet ovat tasapisteiss√§, mutta se ei viel√§ t√§ss√§ vaiheessa voimasuhteita heiluta ‚Äď Tappara on j√§ttisuosikki ja siipirikkoinen vierasjoukkue tulee olemaan suurissa ongelmissa.

Tappara l√§hti lauantaina K√§rppi√§ vastaan taistoon ilman Niko Ojam√§ke√§, Joni Tuulolaa ja Otto Rauhalaa ‚Äď lis√§ksi tolppien v√§liss√§ n√§htiin kakkosvahti Vilho Heikkinen. Voittoa ei irronnut, mutta aikaisemmin viikolla TPS sek√§ HIFK kaatui yhteismaalein 8-3. Tulevaa ottelua ajatellen vaikka Tappara joutuisi l√§htem√§√§n ilman aiemmin mainittua kolmikkoa, riitt√§√§ kirvesrintojen rosterin laajuus sel√§tt√§m√§√§n muutamat kovatkin poissaolot.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

N√ĄIN SAAT SUPEREDUN

HPK voitti avausviikon kolmesta ottelusta kaksi. Ainoa tappio tuli avausottelussa HIFK:n vieraana ‚Äď HPK sinnitteli pitk√§√§n mukana, mutta h√§visi lopulta ansaitusti lukemin 4-1. Jukureita vastaan HPK onnistui hy√∂dynt√§m√§√§n vastustajan virheet kovalla tehokkuudella, mutta my√∂s omissa verkko heilui tiuhaan tahtiin ‚Äď siit√§ huolimatta Sami Rajaniemi sai toisen per√§kk√§isen startin maalilla. Odotetumpi esitys n√§htiin Sportia vastaan, kun tasainen v√§√§nt√∂ k√§√§ntyi lopulta Kerhon eduksi lukemin 2-1.

HPK:lla on vaikeat ajat edessä. Kokoonpanorintamalla on ollut huolia ja tällä viikolla neljään päivään vastaan asettuu sarjan top2 joukkueet Tappara ja Kärpät sekä myös täksi kaudeksi runsaasti vahvistunut JYP. Viime lauantain ottelusta HPK:lta puuttui muun muassa puolustuksesta Miro Karjalainen, Petteri Nurmi ja Jiri Pärssinen. Hyökkäyksestä Markus Nenonen on sivussa ja Aleksi Mustonen jätti Sportia vastaan ottelun kesken.

Edelleen HPK:lta l√∂ytyy ter√§vyytt√§ k√§rjest√§ muun muassa tehokkaasti kauden aloittaneen Michael Jolyn johdolla, mutta nyt Jarno Pikkarainen joutuu my√∂s pohtimaan millaisen miehist√∂n h√§n saa raavittua kasaan vaikean viikon ensimm√§iseen koitokseen. T√§ss√§ matsissa j√§tet√§√§n vieraat tylysti ilman pisteit√§ ja isket√§√§n lapulle Tapparan v√§hint√§√§n kahden maalin voittoa. Panos pidet√§√§n maltillisena, mutta halukkaat voi l√§hte√§ mets√§st√§m√§√§n my√∂s suurempaakin l√∂ylytyst√§ ‚Äď tappion j√§ljilt√§ Tappara tuskin l√§htee kotiyleis√∂n edess√§ himmailemaan.

Kertoimet ottelulleTappara Tampere - HPK Hämeenlinna21.09.2022

10 euroa pelirahaa