la 30.09. klo 17:00

Tappara - HPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK:n korpivaellus jatkuu – Tappara tarjoaa viihdettä koko rahalla!

Tampereella kiekkoillaan jälleen lauantaina, kun sarjajumbo HPK matkaa vahvasti kauden aloittaneen Tapparan vieraaksi. HPK:n taival on alkanut todella heikosti eikä tästäkään matsista voi luonnollisesti helppoa odottaa, kun vastassa on yksi Liigan parhaista joukkueista.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 20€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tapparan voittoputki tuli lopulta päätökseen torstaina, kun Ilves vei paikalliskamppailun lukemin 3-5. Ennen sitä Tappara ehti kerätä viidestä ottelusta yhtä vajaat täydet pisteet. Uusi NHL-kokemustakin runsaasti omaava puolustaja Luke Witkowski ei vielä avausottelussa esiintynyt edukseen, sillä saldoksi jäi vain jäähyt estämisestä ja väkivaltaisuudesta. Erikoistilanteissa Ilves oli torstaina vahvempi, vaikka Tappara onnistui kertaalleen ylivoimalla, joka on ollut alkukaudesta hurjassa iskussa 37,5% tehokkuudella.

Liiga

@smliiga
Christian Heljanko ja Tulosruutu-venytys! 🚧

#Liiga #Tappara @Tapparaofficial

HPK uiskentelee tällä hetkellä todella syvissä vesissä. Avausottelun voiton jälkeen on tullut takkiin kuudesti peräkkäin ja neljä maalia viimeistellyt Danick Martel on ollut joukkueen harvoja valopilkkuja. HPK joutuu ottelusta toiseen pyörimään aivan liikaa omissa, mikä hankaloittaa jo valmiiksi tehottoman hyökkäyksen työskentelyä. Maalilla Sami Rajaniemi on tehnyt sen mitä on voinut, mutta tällä hetkellä kaikki viittaa siihen, että hämeenlinnalaisille on luvassa erittäin raskas kausi.

Tappio jatkoajalla, piste sarakkeeseen hienon nousun jälkeen.

Turvaa tappion hetkellä -@LahiTapiola

#HPK #Liiga #Hämpton #LähiTapiola

Joukkueiden välinen tasoero on valtava ja Tapparan kohdalla puhutaan jättisuosikista. Tapparalla on toki alla raskaampi viikko, mutta torstain pettymys on varmasti yhä mielessä ja HPK:n kustannuksella voittojen tielle palaamisen pitäisi sujua vaivattomasti. Lapulle otetaan Tapparan voittoa hieman rajummalla -2,5 maalin linjalla. Luvassa voi olla hyvinkin yksipuolinen ottelu ja toistaiseksi Tappara on jo pelkästään kotiyleisön edessä tehnyt viisi maalia enemmän mitä HPK kaikki matsit mukaan laskettuna.

Voita kympillä 25,10€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 25,10€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Tasoitus – Tappara -2,5 kertoimella 2,51.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.