Liiga ma 26.12. klo 18:30

Tappara - HPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapsan tanssit Tapparan tahdissa! Onko Heljanko ohitsepääsemätön este maalintekovaikeuksista kärsivälle Kerholle?

Tappara saa tapaninpäivän kinkunsulatustalkoissa vieraakseen HPK:n. Molemmissa leireissä on pari poissaoloa, mutta ne eivät käännä kelkkaa suuntaan tai toiseen. Onko isäntä kuitenkin liian ylivoimainen este vahvalle kirveskollektiiville, joka säväytti joulukuussa esimerkiksi CHL:ssä? Jatkuvatko vieraiden orastavat maalinteko-ongelmat?

HPK:lle erityisesti maalinteko on tuottanut suuria vaikeuksia. Ennen joulutaukoa joukkue hävisi sekä JYPille että Sportille, mikä ei erityisemmin Jarno Pikkaraisen miehistöä mairittele. Nyt vastassa on Tappara, joka on kuin eri planeetalta. Kirvesrintojen erikoistilannepelaaminen on parhaimmistoa koko sarjassa ja HPK jää kauas taakse myös tasakentällisin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tapparan maalivahti Christian Heljanko on ollut hurjassa iskussa ja hämeenlinnalaisten veräjällä nähtäneen puolestaan Sami Rajaniemi. Vieraiden toinen kassari Daniel Lebedeff on loukkaantuneena puolustaja Miro Karjalaisen tavoin. Tapparalla puolestaan Waltteri Merelä on ollut sivussa Karjala-turnauksessa tulleesta rannevammastaan saakka ja lisäksi Topi Rönni on Nuorten Leijonien matkassa Kanadassa.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Tapsu kävi jakamassa joulumieltä keskustorilla🎅 🎁

#Tappara #Liiga

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli yllättävän maalirikas, kun Tappara kairasi marraskuun lopussa Rinkelinmäeltä 3–5-voiton. Jussi Tapolan miehistö napannee myös tällä kertaa selvän hallinnan kautta rutiinivoiton. Tapparan kiekollisesta taitotasosta saatiin kunnolla osviittaa esimerkiksi joulukuun puolivälin paikkeilla pelatussa ratkaisevassa CHL:n puolivälierässä, jossa joukkue jyräsi kovan SHL-joukkueen Röglen yli kotonaan maalein 5–1.

Tappara on yksi vähiten maaleja koko sarjassa päästäneistä joukkueista, eikä se ainakaan vieraiden maalintekovaikeuksien kannalta ole hyvä uutinen. Yhdeksän matsin otannalla HPK on pystynyt keräämään keskimäärin vaivaisen pisteen per ottelu. Pelivalinnaksi maistuu, että Tappara kairaa kotivoiton vähintään kahdella osumalla (Tappara -1,5).

Heitä betsi Tapparalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Tapparan voitolle vähintään kahdella maalilla (Spreads – Tappara -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Tappara -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.