Liiga pe 10.03. klo 18:30

Tappara - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Järki lähtee, millainen peli tulossa – runkosarjan ratkeaminen todella lähellä perjantaina!

Perjantaina Tampereen täpötäydellä areenalla pelataankin sitten pikkuisen mojovampi paikallispeli. Samalla tullaan ratkomaan koko runkosarjan voittajan kohtaloa. Voittajan nimi on nimittäin perjantai-iltana selvillä, mikäli Tappara voittaa varsinaisella peliajalla, tai vastaavasti Ilves voittaa kahden tai kolmen pisteen arvoisesti. Panokset ovat siis kovat, sillä runkosarjan voitto on toki arvossaan.

Keskiviikkona Sport säikäytti Tapparaa ensimmäisen erän lopulla menemällä johtoon, mutta toisessa erässä tahtia kiristänyt Tappara voitti matsin lopulta vaivoitta. Askiin palannut Jori Lehterä tehoili jälleen, ja pakka oli muutenkin ihan hyvin kasassa. Rutiinivoiton ottaneiden kirvesrintojen maalissa pelasi tällä kertaa Niko Hovinen, joka torjui entisten joukkuekavereidensa kuteja. Tiistainen tappio KalPalle oli Tapparalle ikävä, ja se saattaa maksaa vielä runkosarjan voiton.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Perjantaina on historian ensimmäinen paikallisottelu, jossa kummallakin tamperelaisseuralla on mahdollisuus varmistaa Liigan runkosarjan voitto. 🔥

Tätä ottelua et halua jättää väliin!

đź“ş @CMoreSportFi
🎙️ @Kiakkoradio

#Ilves #Tappara #Liiga

Ilves ei onnistunut pitämään johtoasemaansa lopussa rynnistänyttä kärppälaumaa vastaan, mutta jatkoajalla Les Lancaster pamautti tupsukorville arvokkaan lisäpisteen. Kaksi ensimmäistä erää Ilves oli kyllä selkeästi isäntiä parempi. Ilves on pitänyt viime aikoina kutinsa todella hyvin, ja on kerännyt viimeisestä kymmenestä ottelusta eniten pisteitä koko Liigassa – pisteen päässä tästä on juurikin rakas paikallisvastus Tappara. Tampereelle onkin luvassa todella mehukas kiekkokevät.

Aivan käsittämätön matsi saadaan kuitenkin kehiin jo ennen kuin yhtäkään play off -peliä on pelattu. Panokset ovat suuret, ja pelityyli tulee muotoutumaan sen mukaan. Kumpikaan ei ota riskejä, vaikka peli tuleekin olemaan kovaa mutta rehellistä. Matalasta totals-rajasta huolimatta tähän läimitään underia, sillä 2-4 maalin tiukka peli ei järkyttäisi ollenkaan – tämä siitä huolimatta, että lopussa voi jompikumpi porukka pelata ilman maalivahtia. Tämä matsi toimikoon alkupaukkuna todella kovalle kiekkokeväälle! XLBet tarjoaa topit – sitä kohden ja tarjous taskuun!