Liiga la 12.02. klo 00:00

Tappara - Ilves

Viekö Ilves Tampereen paikallisen?

Ottelu on siirretty.

Lauantai-iltana Liigassa nähdään Tampereen paikallistaistelu Tapparan ja Ilveksen välillä. Kertoimissa Tapparaa pidetään ennakkosuosikkina, mutta olemme eri mieltä monestakin syystä. Hyppäämme siis ehdottomasti Ilveksen kelkkaan ja rastitamme kupongille kakkosen tupsukorvien vierasvoitolle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tapparan pitäminen ennakkosuosikkina on hieman hämmentävää. CHL-finaalipaikan ratkettua kirvesrinnat eivät ole olleet parhaassa terässä, vaikka kuudesta matsista onkin tullut neljä voittoa. Kaikissa voitoissakin peli on kuitenkin hieman yskähdellyt. On myös hyvä huomata, että voitoista kaksi on tullut koronavirustartuntojen runtelemasta JYPistä, joka sai kasattua hädentuskin Mestis-tason joukkueen. Pelicansia vastaan Tappara olikin jo vaikeuksissa, ja perjantaina Lahdesta kotiin tuomisina oli vain 2-4 tappio.

Ilves puolestaan nappasi perjantaina kotikaukalossa 5-3 voiton HPK:sta. Kymmenestä viime ottelustaan Ilves on voittanut seitsemän, joten vahvassa trendissä on myös sarjataulukon ykköspaikalla majaileva Ilves. Maalinteon kanssa on ollut viime aikoina pieniä ongelmia, mutta samaa voi sanoa myös Tapparasta, joka ei ole maaleilla juhlinut.

Kumpikin joukkue pelasi perjantai-iltana, mutta Ilveksellä on selvä lepoetu puolellaan. Tupsukorvat pelasivat kotonaan, kun taas Tappara pelasi Lahdessa, jonka jälkeen edessä oli bussimatka Tampereelle. Ilves on muutenkin ollut viime aikoina hurjassa vireessä Tampereella pelatessaan. Kotivoittoja on tullut seitsemän putkeen.

Viime aikojen voittokulku on antanut liian ruusuisen kuvan Tapparan vireestä. Vielä joukkue ei ole kohdannut kovaa vastustajaa, joka antaisi kunnon haasteen. Nyt Ilves tekee sen ja vielä pienellä lepoedulla. Kyllähän lähes kolmosen kertoimella rahat on laitettava Ilveksen voitolle.

10 euroa pelirahaa