Liiga to 28.09. klo 18:30

Tappara - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikon isoin ottelu on tässä – tupsukorvat ovat turbulenssissa!

Tampereen jääkiekkohegemoniasta taistellaan tällä kaudella ensimmäisen kerran toden teolla torstaina, kun Tappara ja Ilves ottavat kansiareenalla yhteen. Molemmat joukkueet uudistuivat tälle kaudelle voimakkaasti, mutta Tappara on onnistunut kahlaamaan omat ottelunsa voittoputkessa – tätä kirjoitettaessa ottelu Kouvolassa on kesken. Ilveksen hyvä alku on sen sijaan sulanut huolestuttavasti, ja nyt ilmassa on lisää sadepilviä valmennuksen jatkuvuuden myötä. Niinpä torstain paikallispeli olisi täydellinen paikka kääntää veneen suunta.

Antti Pennasta nimittäin huhuillaan kuluvan kauden päätteeksi Leijonien ruoriin. Tämä yhdessä kolmen perättäisen tappion kanssa on saanut kannattajat kyseenalaistamaan koko seuran pitkän tähtäimen visiot. Pennanen ehkä maksaa vieläkin siitä, että edeltäjänsä Jouko Myrrä sai kenkää Ilveksen johtaessa sarjaa. Ilves näytti KalPaa vastaan sanalla sanoen pehmeältä ja epävarmalta, ja toisessa erässä otettu aikalisä lähinnä huononsi esitystä. Peli oli pyörimistä, eikä vaaraa saatu luotua. Les Lancaster väänsi jalkaansa ja näytti kentältä poistuessaan huolestuttavalta.

Tappara pelaa KooKoota vastaan tasaista ottelua, mutta isoa derbyä edeltävän ottelun antiin ei kannata reagoida oikeastaan millään tavalla. Tapparan tämän viikon se ottelu on torstaina, ja tämä matsi halutaan varmasti voittaa täydellä areenalla. Voittoputkesta huolimatta Tappara ei ole näyttänyt mitenkään kliiniseltä suorittajalta, eikä varmasti niin ole tässä vaiheessa tarkoituskaan. Prosessi on käynnissä, mutta Tapparan kannattajat ovat nähneet monesti heikompia kauden avauksia kuin tällä kertaa.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Anton Levtchi syöttää ja Valtteri Kemiläinen paukuttaa tasoituksen! 🔥

#Tappara #Liiga đź“ą @CMoreSportFi

Tappara näyttää tällä hetkellä tuntuvasti Ilvestä paremmalta, ja tipsi lähtee epäilemättä Tapparalle. XLBet ylittää maagisen kahden kertoimen tarjouksellaan, ja tämä otetaan vastaan kiitollisuudella – pystytkö vastustamaan ilmaisvetojen sarjaa?

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Tappara 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.