Liiga pe 27.01. klo 18:30

Tappara - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ykkössentteri palasi parahiksi! Tasoittaako Tappara puntit Tampereen herruustaistelussa Ilvestä vastaan?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle betsaamalla Tapparan lopullista voittoa.

Täpötäysi Nokia Arena todistaa kauden neljättä osaa taistelussa Tampereen herruudesta. Kaiken lisäksi tätä herkkua tarjoillaan vielä pari kertaa runkosarjassa tämän jälkeenkin! Voitot tämän kauden osalta ovat Ilvekselle 2–1, mutta joukkueiden voimasuhteet ovat hieman eläneet kauden aikana. Tappara sai kärkikorin kultakimpaleensa takaisin edellisessä ottelussa ja marraskuussa loukkaantunut hyökkääjä oli heti tutulla paikallaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tapparassa huokaistiin helpotuksesta, kun Waltteri Merelä palasi Karjala-turnauksesta saakka vaivanneen rannevamman jälkeen kehiin viikon avausottelussa tiistaina. Tutulle ykkössentterin tontilleen palannut 24-vuotias on keväällä erittäin tärkeä palanen Jussi Tapolan paletissa. Merelän paluuottelussa Christian Heljanko pelasi kauden toisen nollapelinsa ja sinioranssipaidat hakivat murskaavalla esityksellä 0–5-voiton Pelicansista.

Liiga

@smliiga
Hienoa nähdä Waltteri Merelä takaisin pelikentillä. 💪

📸: Tomi Natri #Liiga

Merelän lisäksi myös puolustaja Ben Thomas oli Tapparan kokoonpanossa eli sairastupa on nyt tyhjä. Ilveksen osalta tilanne ei ole aivan yhtä valoisa, sillä puolustaja Kevin Czuczmanin kausi on varmuudela ohi ja Dominik Masin puuttuu alakerrasta toistaiseksi. Tupsukorvissa alakerran loukkaantumisia paikattiin nuoren ruotsalaisen Filip Westerlundin hankinnalla, mutta ainakin toistaiseksi 23-vuotias puolustaja on jäänyt melko pienen rooliin Antti Pennasen peluutuksessa.

Viime aikoina tamperelaisseurojen voimasuhteiden voisi sanoa kääntyneen hienoisasti Tapparan eduksi. Osin pelaajatilanteen osalta, mutta myös peliesitysten pohjalta. Viimeisimmässä keskinäisessä kohtaamisessa kirves heilahteli uhkeasti ja Tappara oli käytännössä läpi matsin kuskin paikalla lopulta 3–5-numeroin päättyneessä voitossaan. Uhmapelaajat uskoo, että Merelän paluusta lisälatausta saanut Tapolan joukkue on jälleen etevämpi ja tasoittaa puntit keskinäisissä. Lopullinen Tappara-voitto laitetaan lapulle.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Tappara), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Tappara” 25€ panoksella ja voit voittaa 43€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.