Liiga la 24.09. klo 17:00

Tappara - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt se tapahtuu! Väsynyt Tappara katkaisee surkean putkensa

Tapparan pitkä viikko Liigassa saa päätöksensä kotiottelulla Jukureita vastaan. Kumpikin joukkue pelasi perjantaina ja keskiviikkona, joten jalka varmasti painaa jo. Tappara on ennakkosuosikki, mutta joukkueen kerroin on poljettu epähoukuttelevalle tasolle. Jukureihin meillä ei taas ole tarpeeksi luottoa. Tällä kertaa houkuttelevin pelivalinta löytyy maalimäärän puolelta.

Tapparan puolustuspeli ei ole toiminut viimeisissä peleissä. Kolmeen otteluun kirvesrinnat on päästänyt kymmenen maalia. Tässä vaiheessa paineet alkavat kasautua Christian Heljangon niskaankin, kun torjuntaprosentti alittaa pian maagisen 90 rajapyykin. Tappara peluuttaakin lauantaina todennäköisesti kakkosvahti Viljo Heikkistä. Hän on pelannut koko urallaan vain yhden Liiga-ottelun, joten hänen tasonsa on vielä täysi kysymysmerkki.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Jukurien puolustuspeli oli pahasti sekaisin alkukaudesta. Päävalmentaja Olli Jokinen syytti joukkuettaan toistuvasti kiekon katselusta. Työmoraali omalla alueella ei ollut kunnossa. Viimeisimmässä kahdessa ottelussa on nähty jo viitteitä paremmasta, kun Jukurit kaatoi Lukon 3-1 ja Ässät 3-0. Maalivahti Frans Tuohimaan otteet eivät kuitenkaan ole vakuuttaneet, ja hän tekee tänään paluun maalille. Entä palaako Jukurien puolustuspeli väsyneenä aiempiin huonoihin tapoihinsa?

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tätähän te olette odottaneet, illan Jukuri-osumat!

📺 @CMoreSportFi

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

Tapparan hyökkäys ei ole viime peleissä juuri iskenyt maaleja, mutta emme ole sen suhteen huolissamme. Joukkueesta löytyy enemmän kuin tarpeeksi tulivoimaa kiusaamaan väsyneitä Jukureita. Samoin mikkeliläisten hyökkäyspeli on ollut vahvaa. Niinpä pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos peli päättyy esimerkiksi lukemiin 4-2, 5-1 tai 5-4. Muista tsekata vielä alta, miten saat hyödynnettyä Mobilebetin tuplakertoimen.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Tee talletus ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle yli 5,5 maalimäärä kertoimella 2,25
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 4,50