ti 23.01. klo 18:30

Tappara - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättääkö tulikuuma Jukurit Nokia Arenalla? Tapparan keskinkertaisuus näkyy vihdoin tuloksissa!

Kehnosti viime aikoina esiintyneeltä Tapparalta vaaditaan pikaista parannusta pelaamiseen, jos se mielii voittaa huippuvireisen Jukurit tiistaina. Olli Jokisen miehistö on päästänyt viidessä viimeisimmässä ottelussaan vain kuusi maalia ja laittanut limpun vastustajiensa verkkoon peräti 21 kertaa. Isäntä puolestaan on kymmenen ottelun otannalla hävinnyt seitsemän kertaa ja menettänyt johtopaikkansa sarjataulukossa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tappara ei ole ollut tällä kaudella aivan yhtä hyvä kuin sen tuloksista voisi päätellä ja viime aikoina myös ne ovat kääntyneet Rikard Grönborgin miehistöä vastaan. Christian Heljangon erinomainen maalivahtipelaaminen on toki tuonut viime aikoina tamperelaisille ilonaihetta, sillä tulokset olisivat voineet olla tätäkin kehnompia.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
🧱 Markus Ruusun viimeiset neljä ottelua 🧱

✔️4 voittoa
🚫2 nollapeliä
🥅 Kiekot pysähtyneet 97,6% varmuudella
🔝 Nousu nollapelitilaston kärkeen

Lauantaina lämmitellään taas Ikioman lauantaisaunaa Savon derbyn merkeissä - oothan siäkin mukana? 🔥

#Jukurit #Liiga

Viime viikolla Tapparata konttasi koko kansan naurunaihetta eli JYPiä vastaan kotonaan maalein 1–2 ja hävisi Pelicansille Lahdessa lauantaina 4–2-numeroin. Viikonloppuna Tapparan kokoonpanosta puuttuivat esimerkiksi hyökkääjät Veli-Matti Savinainen, Kristian Tanus ja Petri Kontiola sekä puolustaja Kasper Kulonummi.

Jukurit on tällä hetkellä lähestulkoon Tapparan vastakohta ja sitä vastaan on äärimmäisen vaikeaa onnistua maalinteossa. Joukkue puolustaa oman alueen keskustaansa rautaisesti, mikä näkyy osaltaan vastustajien maalisarakkeessa sekä luoduissa maalipaikoissa. Lauantaina joukkue kaatoi kotonaan Sportin maalein 4–1 ja nappasi jo neljättä kertaa peräkkäin täyden pistepotin. Ennen Sport-voittoaan joukkue kaatoi JYPin maalein 6–0 ja Lukon vieraissa lukemin 0–5.

Jokisen miehistö saapuu Tampereelle lähes parhaalla kokoonpanollaan, eikä mainittavia puutteita suhteessa viimeaikaisen voittokulun luoneeseen miehistöön ole. Kaiken järjen mukaan Jukurien pitäisi olla tässä ottelussa vähintäänkin hienoinen ennakkosuosikki, mutta kertoimissa näin ei ole. Pelivalinnaksi tällätään mikkeliläisten lopullista voittoa muhkealla panostuksella.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Jukurit (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 2,01.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.