Liiga ti 03.01. klo 18:30

Tappara - Jukurit

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara konttaa! Siivittäisikö kauden kiinnostavimman Liiga-hankinnan debyytti Jukurit superyllätykseen?

Kirvesrinnoilla oli joulutauon jälkeen erittäin vaikeaa ja sitä rasittavat ainakin parin merkittävän pelaajan poissaolot. Toki tuoreina vahvistuksina saapuneet ruotsalaisveljekset ovat päässeet heti mukavasti pisteensyrjään kiinni, mutta se oli isännän harvoja ilonaiheita loppuvuodesta. Kaukalossa nähtiin epätyypillisen heikkoa Tappara-lätkää! Jukurit puolestaan saattaa esitellä tiistaina koko kauden kiinnostavimman Liiga-hankinnan, jonka debyytti toisi oman lisämausteensa vuoden ensimmäiselle kamppailulle.

Tapparan tuoreet vahvistukset Marcus Davidsson sekä veljensä Jonathan Davidsson tulivat ryminällä sisään tamperelaisjoukkueeseen joulutauon jälkeen ja paukuttivat kolmessa matsissa neljä tehopinnaa mieheen. Tästä huolimatta Jussi Tapolan suojattien vuosi päättyi todella mollivoittoisesti, kun se konttasi sekä Sportia että SaiPaa vastaan vieraissa. Erityisesti SaiPa-kamppailu oli melkoinen erikoisuus suhteessa kirvesmiehistön standardeihin. Joukkue menetti maalin johtoaseman huomattavat neljä kertaa peräti numeroin 7–6 jatkoajalla päättyneessä kamppailussa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
16 tunnin matkustamisen jälkeen suoraan Ikioman jäälle🫡 Liam Kirk pääsi ottamaan tuntumaa uuteen kotikenttäänsä heti saavuttuaan Mikkeliin.

Alla ensitunnelmat sekä terveiset faneille, keskiviikon kotiottelua odotetaan jo!

🎟: lippu.fi/jukurit

#Jukurit #Liiga

Jukurit puolestaan päätti vuotensa kahteen voittoon ja tappioon, kun se taisteli komeasti sekä KalPaa vastaan jatkoaikavoittoon että kukisti SaiPan kotiluolassaan. Erityisen säväyttävä ennen vuodenvaihdetta oli erityisesti vasta 16-vuotiaan lupauksen Konsta Heleniuksen johtama kakkoskentällinen, jonka laidoilla viilettivät kokenut Pekka Jormakka sekä mukavat tehot (10+14=24) kuluvalla kaudella summannut Patrik Puistola.

Loukkaantumistilanteen osalta Jukureilla ei tiettävästi ole muutoksia ja Niko Huuhtanen on toistaiseksi sivussa nuorten kisojen takia, mutta saattaa jo loppuviikolla olla takaisin kehissä. Mielenkiintoista on nähdä, mihin erityisesti parin vuoden takaisista MM-kisoista muistettava brittisensaatio Liam Kirk kykenee Mikkelissä. Mies on tämän sesongin ylivoimaisesti kiinnostavin Liiga-hankinta ja tehopotentiaalinsa Arizonan NHL-organisaatiosta saapunut englantilaishyökkääjä on osoittanut kansainvälisellä tasolla. Tiettävästi Kirkin pelaamisesta Tapparaa vastaan päätetään vasta tiistaina eli pelipäivänä.

Toisaalta myös Tapparalla on pari puutetta, kun Huuhtasen joukkuekaverina Nuorten Leijonien kisaryhmässä viilettänyt Topi Rönni sekä Waltteri Merelä ovat yhä sivussa. Tapolalla riittää toki mietittävää muutenkin – valmentaja tuskin lähtee otteluun samalla kokoonpanolla, jolla joukkueensa imuroi seitsemän maalia sarjajumboa vastaan. Uhmapelaajat näkee Jukurit perusteltuna kokeiluna – mikkeliläisten lopulliselle voitolle tyrkytetään tajutonta kerrointa. Kivitaloja ei kannata panostaa, mutta pienenä haisteluideana tämä toimii mainiosti.

Betsaa Jukureille & voita 88€ – ja saat lisäksi 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Jukurit), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Jukurit” 25€ panoksella ja voit voittaa 88,75€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.