Liiga la 11.02. klo 17:00

Tappara - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparan raskas viikko päätetään maalijuhliin – JYPin alakertaan ei ole pienintäkään luottoa!

Lauantain ainoassa matsissa Tappara päättää raskaan viikon isännöidessään JYPiä. Tietyllä tapaa tässä olisi JYPille täydellinen paikka napata kova päänahka, sillä Tapparalla on ollut ongelmia kokoonpanohuolien ja sairasteluiden kanssa ja vieraat myös pääsee otteluun paremmin levänneenä. JYPin pelilliset otteet on kuitenkin ollut sitä tasoa, että todennäköisempi vaihtoehto on ylijuoksu Tapparan toimesta.

Tapparalle kyseessä on raskas neljän ottelun viikko, kun ensin maanantaina se kohtasi sarjakärki Lukon, keskiviikkona Ässät kaatui lukemin 6-2 ja perjantaina Tappara vieraili Kouvolassa häviten lopulta jatkoajalla. Vaikka Tappara sai taas perjantaina lisää pelaajia takaisin rosteriin, ei tilanne vieläkään aivan optimaalinen ole, sillä sivussa olivat edelleen esimerkiksi Valtteri Kemiläinen, Veli-Matti Savinainen, Niko Ojamäki, Patrik Virta ja Otto Rauhala.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Uran 33:s Liiga-maali numerolle 33!

🎥 @CMoreSportFi #Tappara #Liiga

JYP on pari päivää saanut huilata ja nyt olisi tulosta synnyttävä. Vieraiden otteet on ollut kertakaikkisen surkeita ja edellisessä ottelussa neljän ottelun tappioputken katkaisemiseksi JYP joutui nousemaan sarjajumbo SaiPaa vastaan 1-4 lukemista voittoon. Vuoden vaihteen jälkeen JYP on onnistunut voittamaan vain viisi ottelua, joista kolme varsinaisella peliajalla. JYPin materiaalilla sopisi odottaa enemmän, mutta valtavat määrät päästettyjä maaleja on pimentänyt vieraiden varsin kelvollisen hyökkäyspelaamisen. Nyt tilanne toki vaikeutuu entisestään, kun kärkipuolustaja Sami Niku on maajoukkueen matkassa.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Illan vuoristorata-ajelun päätteeksi kolme pistettä jää Jyväskylään. 👌🏻

🚨🚨 Kemell 2+0
🚨🚨 Lahtinen 2+1
🚨 Rooba
🏒 Ottavainen 0+3

Seuraava ottelu pelataan lauantaina. Silloin Tampereella kohdataan Tappara.

#JYPliiga #MeOllaanJYP

Vedot lähdetään iskemään runsasmaalisuuteen päin – lapulle otetaan yli 5,0 maalia varsinaiselle peliajalle, eli tasan viidellä maalilla panos palautuu. Tappara sai perjantaina myös ykkösvahti Christian Heljankon takaisin kokoonpanoon, mutta voisi kuvitella, että hänelle ei tässä kohtaa peräkkäisiä pelejä anneta, vaan torjunta vastuu siirtyisi Mestiksestä lainalle hankitulle Cody Porterille. JYP pystyy saamaan hyvin painetta Tapparan maalille, mutta pahimmillaan vieraiden alakerta voi romahtaa täysin.