ke 17.01. klo 18:30

Tappara - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYPin ongelmat kasautuu ja tähtipuolustajan siirrosta on jo huhut liikkeellä – tuleeko Tampereella jo kymmenes peräkkäinen tappio?

Keskiviikkona kiekkoillaan Tampereella, kun kriisijoukkue JYP matkaa sarjan kärkipaikkaa tavoittelevan Tapparan vieraaksi. JYP voitti kauden aikaisemman vierasottelun, mutta sen jälkeen alamäki on ollut niin raju, että Tapparan voiton todennäköisyydet alkaa olla jo hävyttömissä lukemissa. Tappara on myös kompuroinut ja sitä kautta pieni mahdollisuus on vieraille jätettävä, mutta tällä hetkellä JYP ei saa rosterista mitään irti ja itseluottamus on täysin kateissa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara löytyy toiselta sijalta, mutta Ilveksen viime aikaisten ongelmien perusteella Tapparalla on viiden rästipelin avulla mahdollisuus kuroa oikein maistuva ero paikallisvastustajaan. Kehumista ei tosin ole myöskään ollut kirvesrintojen tekemisessä, sillä viimeisistä kuudesta ottelusta isännät on voittanut vain yhden – kolme lisäpistettä on tosin tarttunut tasapelien avulla. Väsymyksestä Tapparan menestys ei pitäisi jäädä kiinni, sillä isännät on pelannut todella rauhallisella tahdilla ja kyseessä on vasta neljäs ottelu tämän vuoden puolella.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Tervetuloa Tapparaan, puolustaja Tobias Ekberg! 🇸🇪

📰 Lue pelaajauutinen: tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #Liiga

JYPin kriisi syvenee tällä hetkellä päivä päivältä. Valmentajan vaihdoksen jälkeen kaikki on mennyt penkin alle niin kaukalossa, kuin myös sen ulkopuolella. Edellisessä matsissa Jukurit pyyhki jyväskyläläisillä lattiaa lukemin 6-0 ja kyseessä oli jo yhdeksäs peräkkäinen tappio. Kaiken lisäksi viimeiset neljä matsia on tuottanut vain surulliset kaksi täysosumaa. Jos ei pelilliset otteet huolestuta jo tarpeeksi, on tähtipuolustaja Sami Nikun huhuttu haluavan vaihtaa maisemaa.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Jukurit oli todella tyly Mikkelissä. Kuus-nolla. Ei oo hyvä olla.

Jatketaan nöyrää työntekoa, sillä se palkinto tulee siitä ennemmin tai myöhemmin.

#JYPliiga #Liiga

JYPin ahdingosta otetaan kaikki ilo irti niin kauan kuin sitä jatkuu ja lapulle isketään Tapparan voittoa -2,5 maalin tasoituksella. Linja kuulostaa korkealta varsinkin huomioiden Tapparan edelliset suoritukset, mutta on vaikea nähdä millä keinoin JYP pystyisi tekemään täyskäännöksen Liigan kenties kovinta joukkuetta vastaan. Mikäli JYP jää jalkoihin, voi tulos riistäytyä pahastikin käsistä.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tappara -2,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Tappara -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.