Liiga ti 08.02. klo 18:00

Tappara - JYP

Jatkuuko rahassa uiminen JYPin kustannuksella? Joukkueen on pakko olla lopen uupunut Tampereella!

Tappara ja JYP kohtaavat back to back -hengessä tiistaina. Maanantaina Uhmapelaajat oli mukavasti kartalla ja kookas palautus poistettiin betsissä hurrikaanipaitojen jäätyä nollille. Kun siirrytään Nokia Arenalle, asetelma ei hirvittävästi muutu. Ehkä JYP saa kuparisen tällä kertaa rikki, mutta Tappara on sille aivan liikaa.

Kun joulukuussa Tampereella siirryttiin Nokia Arenalle, hävisi Tappara uuden pyhätön avausottelussa Ilvekselle. Tämän jälkeen joukkue on kuitenkin voittanut kaikki uudessa hallissa pelaamistaan viidestä Liiga-kamppailusta. Eikä ole pöllömmin sujunut myöskään CHL:ssä, jossa joukkue viime viikolla kliinisellä 3–0-voitolla eteni pelitauosta huolimatta suvereenisti finaaliin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

JYP on ollut viime aikoina jopa yllättävän tehokas, mutta Tappara ei sille maanantaina 0–4-lukemiin päättyneessä väännössä maalintekopaikkoja antanut. Kirvesrintojen maalilla pelannut Kari Piiroinen torjui kauden toisen nollapelinsä, mutta tiistaina maalivahti vaihtunee Christian Heljankoon, joka on joukkueen kiistaton ykköstorjuja. Voisi kuvitella, että vieraiden mahdollisuudet eivät ainakaan lisäänny.

Maanantaina Tappara laukoi kohti osoitetta 32 kertaa ja sai lopulta aikaiseksi neljä maalia. Se pystyi kohtuullisen tehokkaasti hyödyntämään paikkansa, vaikka Konstantin Šostak JYP-maalilla ottikin muutaman makoisan kopin. Vieraiden leirissä lienee viikon avausottelun jälkeen selvää, että maalintekokilpailussa Tapparaa ei voiteta, jäähypenkiltä on pysyttävä poissa ja keskialueen yli on päästävä muutenkin kuin heittämällä lätkää päätyyn.

JYP ajoi itsensä melko loppuun eilisessä kamppailussa, sillä se joutui työskentelemään hurjasti vaikkapa ainoastaan hyökkäysalueelle päästäkseen. Tappara pääsi huomattavasti kevyemmin, minkä lisäksi myös sen materiaalista löytynee muutamia tuoreita jalkoja JYPiä enemmän. Nähtäväksi jää, vaihtaako myös Jukka Ahvenjärvi maalivahtia, mutta samanlaista syvyyttä sillä ei ole isäntiin verrattuna.

Pelivalinnaksi otetaan, että vierailija onnistuu korkeintaan kertaalleen maalinteossa (JYP alle 1,5 maalia). JYP rasitti itseään huomattavasti enemmän aiemmassa keskinäisessä mittelössä, eikä Tappara taatusti anna lainkaan siimaa tiistainakaan. Tutustu Betiveen ja iske tästä betsi tulille! Parhaat tarjoukset, kovimmat kertoimet ja toimivin pelialusta – kaikki samasta paikasta.

10 euroa pelirahaa