la 13.04. klo 17:00

Tappara - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampereella sarja ensimmäistä kertaa katkolla – vieläkö KalPa venyy, vai matkaako Tappara jälleen finaaliin?

Lauantaina pelataan mahdollisesti viimeinen ottelu Tapparan ja KalPan välistä ottelusarjaa, kun Tappara metsästää jälleen kerran finaalipaikkaa. KalPalla ollut omat hetkensä ja vieraat on pystynyt parhaimmillaan taistelemaan loistavasti runkosarjan voittajan kanssa, mutta ratkaisevilla hetkillä Tappara on nostanut tasoaan. Peli ei vielä ole ohi, sillä viimeksi tiistaina KalPa haki ryöstön Tampereelta – helppoa sen uusiminen ei kuitenkaan tule olemaan.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Perjantain kohtaamisessa Tappara sai fantastisen alun, kun alle minuutin pelin jälkeen Petteri Puhakka vei vieraat johtoon Oiva Keskisen tarjoilusta. KalPa pääsi pariin otteeseen testaamaan ylivoimaa, mutta kuitenkin tuloksetta ja ottelun ylitettyä puolenvälin Veli-Matti Vittasmäki lisäsi Tappara johtoa. Ottelu piti sisällään runsaasti tunnetta ja Tappara pelasi päätöserässä kolmesti ylivoimaa, jotka KalPa kuitenkin selvitti. Alivoiman onnistumisista huolimatta kuopiolaiset ei lopulta saaneet riittävää kiriä aikaiseksi ja lopulta Tappara kaunisteli kahdella osumalla tyhjään maaliin lukemiksi 0-4.

Liiga

@smliiga
🚨 Veli-Matti Vittasmäki sipaisee @Tapparaofficial:in kaksi edelle! 💪

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #Tappara

KalPan leirissä varmasti harmitellaan yhä ensimmäisen sekä toisen ottelun tappioita, sillä voitot oli pienten marginaalien päässä ja hiljalleen Tappara on päässyt paremmin vauhtiin. KalPa on jokaisessa ottelussa päässyt laukomaan Tapparaa enemmän kohti maalia ja sitä kuuluisaa maaliodottamaa on myös kertynyt runsaasti, mutta tolppien välissä Christian Heljanko on ollut odotetun loistava ja perjantain nollapeli oli jo pudotuspelien toinen.

Liiga

@smliiga
🧱 "Todella nälkäinen torjunta!" –@AlkioJani

#Liiga @Tapparaofficial

Tappara on äärimmäisen kova poppoo eikä siitä pääse mihinkään, mutta jälleen kerran kertoimet pakottaa kääntämään katseet vierailijan suuntaan. Perjantain lukemat 0-4 kuulostaa rajulta, mutta myös KalPalla oli omat mahdollisuutensa ja on hyvä muistaa että kaksi viimeistä osumaa iskettiin tyhjään maaliin. Sen lisäksi aikaisemmat kamppailut oli kaikki maalin pelejä, joten pienistä marginaaleista siis puhutaan. Lapulle napataan KalPan lopullista voittoa(ML).