la 23.09. klo 17:00

Tappara - KalPa

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako Tappara puhtaalla pelillä? Rasituksesta huolimatta KalPa on kova vastus!

Liigassa pelataan lauantaina täysi kierros ja Tampereella kiekkoviihdettä päästään todistamaan Tapparan ja KalPan välisen kohtaamisen merkeissä. Tappara on aloittanut kauden puhtaalla pelillä ja lepoedun siivittämänä kotijoukkue nousee varsin selväksi suosikiksi. KalPalla on kuitenkin vahva esitys alla ja vieraat saa myös ykkösvahdin maalille, joten tasaista vääntöä sopii odottaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Isoin muutoksin kauteen lähtenyt Tappara on jo heti alkuun osoittanut miksi sitä ei koskaan kannata jättää pois laskuista. Kolmen ottelun saldona on täydet yhdeksän pistettä ja joukkue on onnistunut molemmissa päädyissä kaukaloa. Maalilla Christian Heljanko on ollut ykköstähti pelaten jo kaksi nollapeliä. Vaikka pelillisesti hiottavaa on luonnollisesti edelleen, on Tappara myös joutunut tulemaan toimeen ilman Valtteri Kemiläistä, Kristian Tanusta ja Otto Rauhalaa. Takalinjoille Tappara sai lisää kovuutta ja myös NHL-kokemusta Luke Witkowskin tulon myötä.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Welcome to Tampere, Luke Witkowski! 🇺🇸

Tappara on solminut yhdysvaltalaisen puolustajan kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Pelaaja saapuu Tampereelle jo tänään torstaina ja pelaa Tapparassa numerolla 4.

📰 Lue uutinen: tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #Liiga

Vieraat on myös niin ikään aloittanut kauden kelvollisesti, sillä Ässiä vastaan tulleen murskatappion jälkeen Lukolta ja Pelicansilta irtosi täydet kuusi pistettä. KalPan maalilla Stefanos Lekkas pääsi nappaamaan kauden ensimmäisen startin Lukkoa vastaan ja matsi päättyi komeasti nollapeliin. Onnistumisesta huolimatta KalPa todennäköisesti haluaa iskeä ykkösvahti Juha Jatkolan maaliin. Jatkolan kausi ei yksilötasolla ole aivan odotetulla tavalla alkanut, mutta nuorella kassarilla on mahdollisuudet vakiinnuttaa paikkansa aivan sarjan kärkikorin maalivahtien joukossa.

💬 "Otetaan positiivinen energia mukaan. Hieno kamppailuvoitto ja aletaan lataamaan kohti huomista. Hieno voitto äijät!"

Mitäpä siihen lisäämään. 🔥

#KalPa #Liiga

Tapparan alku on ollut vakuuttava ja KalPalle on myös annettava rasituksesta pientä miinusta, mutta siitäkin huolimatta Uhmapelaajien arviot ei aivan markkinan tasolle taivu ja siispä kotivoitto skipataan tällä kerralla. Sen sijaan tasapelin kertoimet on aavistuksen verran turhan korkealla, joten pieni betsi ristille on paikallaan. Tapparan maalilla Heljanko on jo osoittanut olevansa loistavassa iskussa ja vierailta Jatkolan kohdalla odotukset on myös korkealla, joten maali-iloittelua tuskin saadaan aikaiseksi. KalPalla on avaimet pitää matsi tasaisena ja varsinkin ensimmäisissä otteluissa loistavasti toiminut alivoimapeli tulee olemaan tärkeässä roolissa Tapparan tylsyttämiseksi.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tappara-KalPa 1×2 – Tasapeli” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.