ti 09.04. klo 18:30

Tappara - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPa on selkä seinää vasten – vieläkö vierailta löytyy uskoa, vai katkaisiko lauantain tappio selkärangan?

Tapparan ja KalPan välisen välieräsarjan kolmas kohtaaminen käydään tiistaina Tampereella. Sarja on toistaiseksi ollut äärimmäisen tasainen, mutta nyt aletaan olla jo siinä tilanteessa, että kuopiolaisten on saatava voittotili auki. KalPan kaivama kuoppa alkaa olla jo melkoisen syvä ja Tapparan jatkopaikan todennäköisyydet on todella korkeat – onko sarja jo ohi, vai vieläkö KalPa kampeaa mukaan?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota depobonari sekä 20€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Hävittyään perjantaina erittäin tiukan kamppailun KalPa tarjosi lauantaina kotiyleisön edessä melkoisen myrskyvaroituksen. KalPa oli jo kovaa kyytiä matkalla kohti voittoa kun kahden erän jälkeen lukemat oli 4-1 ja laukaukset kohti maalia kirjattiin isännille 35-14, mikä kertoo pitkälti KalPan vahvasta paineistamisesta. Kolmannesta erästä ei kuitenkaan draamaa puuttunut. Tappara kavensi lukemia, mutta KalPa kuittasi osuman nopeasti – videotarkistuksen jälkeen maali kuitenkin hylättiin. Erän jälkimmäisellä kympillä Tappara laittoi kaasun pohjaan ja kirvesrinnat onnistui nappaamaan voiton jo varsinaisella peliajalla.

KalPan mentaalista vahvuutta testataan nyt todella rankasti. Tapparan uskomattomasta kyvystä kääntää otteluita ei voi ottaa isänniltä mitään pois, mutta ei ole missään nimessä kaukaa haettu ajatus että sarja olisi jopa 2-0 KalPalle. KalPalla kärkiketju on jatkanut loistamista, mutta Tapparan tasoista joukkuetta vastaan pienistäkin virheistä joutuu maksamaan kovan hinnan.

Liiga

@smliiga
🚨 Kevään pistepörssin kärkinimet tulevat Kuopiosta. 🔥

#Liiga

Toistaiseksi tässä sarjassa KalPan pelaaminen on tuottanut vain pahaa mieltä, mutta edelleen Uhmapelaajat hakee vedot vieraiden kautta. KalPa on osoittanut pystyvänsä vastaamaan pelilliseen haasteeseen, mutta viimeinen silaus on jäänyt puuttumaan. Etu on tällä hetkellä Tapparalla, mutta kuten ollaan jo kahdesti kaukalossa nähty, ei kaksikon välillä mistään valtavasta erosta puhuta – näin ollen Novibetin tarjoama 2,50 kerroin KalPan lopulliselle voitolle otetaan lapulle.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – KalPa haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.