la 13.01. klo 17:00

Tappara - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heikko jakso! Kääntääkö Tappara kurssinsa kotiyleisön edessä?

KalPa pelasi perjantaina SaiPaa vastaan kotiluolassaan ja lauantaiksi se matkaa Tapparan vieraaksi Nokia Arenalle. Isäntä ei saa lepoetua, sillä se joutuu matkustamaan kotiyleisönsä eteen Raumalta, jossa pelasi tiiviin mittelön Lukkoa vastaan perjantaina ja kärsi lopulta jatkoaikatappion. Tasainen, tiivis ja todennäköisesti melko vähämaalinen kaumppailu on tiedossa myös lauantaina.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tuloksellisesti kotijoukkue ei ole ollut viime aikoina erityisen vahva – viidessä edellisessä kamppailussaan tamperelaiset ovat taipuneet neljästi. Rikard Grönborgin joukkue hävisi viimeksi eilen, kun sen kahden maalin johto suli Raumalla kolmannessa erässä. Vahvemmassa vireessä on ollut hiljattain kuopiolaisnippu, joka on neljän matsin otannalla napsinut kolme voittoa. Perjantaina Petri Karjalaisen joukkue onnistui hyvin pitämään fokuksen keskiössä heikkoa SaiPaa vastaan ja kairasi 6–1-voiton.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
90’s 👀

Lauantain ysäriteemaottelun erikoispelipaidat perustuvat kauden 1993-94 malliin. Pelipaitojen huutokauppa alkaa heti lauantaina ja huutokaupan tuotto menee Tapparan tukisäätiölle.

#Tappara #Liiga

Vierailija on ollut erinomainen alivoimajoukkue (83,64%). Ylivoimalla KalPa ei puolestaan vakuuta, mutta vastustajalla tämä osasto on kunnossa (23,68%) ja Tappara on sarjan viidenneksi paras ylivoimalla. Kun odotettavissa on äärimmäisen tasainen vääntö, voivat erikoistilanteet nousta jopa ratkaisevaan rooliin.

Isännillä Veli-Matti Savinainen on edelleen loukkaantuneena sivussa, mutta muilta osin Tappara-pelaajat ovat pelikunnossa – toki Topi Rönni on yhä hyllytettynä. KalPalla on niin ikään muutamia poissaoloja, mutta viime aikoina pelaaminen on ollut vahvaa siitä huolimatta. Lauantaina pelataan tärkeistä pisteistä ja nähdään taktinen vääntö, jossa ei välttämättä maaleilla juhlita. Uhmapelaajien pelivalinta on alle 5,5 maalia.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella alle 5,5 maalia kertoimella 1,78 ja ota kaveriksi vielä toinen kohde lapulle.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.