Liiga ti 31.01. klo 18:30

Tappara - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uinuuko Tappara taas? Huippuvireinen Juha Jatkola ei ole helposti ohitettavissa!

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle betsaamalla underia.

Tapparan viikonloppu ei sujunut suunnitelmien mukaan, kun joukkue hävisi ensin paikalliskamppailussa Ilvekselle perjantaina ja lauantaina Kärpät oli väsynyttä tamperelaisnippua vahvempi Oulussa. Kirvesrinnat on kuitenkin saanut viikonlopun jälkeen ansaitut pari päivää lepoa ja joukkue on pitkästä aikaa ollut liikenteessä parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Seuraava vastustaja KalPa on kuitenkin ollut viime aikoina mukavassa vireessä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Mitään läpihuutojuttua ei ole tiedossa. KalPa on vahvasti puolustava joukkue, joka on viime aikoina pystynyt ulosmittaamaan maalintekopaikkansa hyökkäyspäässä erinomaisesti. Neljän ottelun voittoputkessa seilaavan vierailijan ainoa poissaolija on puolustaja Saku Salmela, joten isäntien tavoin myös kuopiolaisten pelaajatilanne on erinomainen.

Esimerkiksi viime perjantaina Tampereen paikallistaistelussa Tappara oli 3–4-tappiosta huolimatta hallitsevampi osapuoli, mutta heikko toisen erän alku maksoi voiton. Onnistuuko kirvesrinnat tiistaina pelaamaan tasaisen 60-minuuttisen vai nähdäänkö jälleen ajoittaista lepsuilua? KalPa rokottaa varmasti, jos se saa ilmaisia iskupaikkoja.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Petteri Puhakka ilmaveivi 😳 Lähellä käy!

Arvostamme yritystä 👏

🎥 @CMoreSportFi #Tappara #Liiga

Tappara sai viime viikolla pitkään loukkaantumisesta kärsineen Waltteri Merelän takaisin kokoonpanoonsa ja kärkisentterin paluu on varmasti odotettu uutinen joukkueen leirissä. Tietysti pelituntuman kanssa on aina pientä hakemista parin kuukauden poissaolon jälkeen, mutta siihen nähden Merelä toi heti reilusti lisää Jussi Tapolan miehistön pelaamiseen. 24-vuotias hyökkääjä onnistui sekä Ilvestä että lauantaina Kärppiä vastaan myös maalinteossa.

Edellisessä keskinäisessä kamppailussa joulukuussa tamperelaiset ottivat niukan 3–2-jatkoaikavoiton KalPasta Nokia Arenalla. Tapolan ja Tapparan agendalla on varmasti tiivistää keskialueen ja oman pään pelaamista kehnon viikonlopun jälkeen. Edellisellä Tampereen vierailullaan kuopiolaisjoukkue kohtasi puolisentoista viikkoa sitten Ilveksen, jonka se nollasi tylyllä vierasesityksellä – loppulukemat olivat 0–1.

Vierailija ei anna keskimäärin kovinkaan paljoa huippupaikkoja vastustajilleen, minkä lisäksi puolustuksen viimeisenä lukkona Juha Jatkola on pelannut todella vahvasti. Niukasti suuntaan tai toiseen ratkeava kamppailu on tiedossa, joten alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla maistuu tarjotulla kertoimella erinomaisesti tiistain kupongille.

Betsaa underia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – maalimäärä alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.