Liiga ke 29.11. klo 18:30

Tappara - Kärpät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärppien kohuttu superhankinta debytoi Tampereella! Siivittääkö Nick Ritchie oululaiset revanssiin Tapparasta?

Liiga-keskiviikkona mielenkiintoa riittää monella paikkakunnalla, mutta erityishuomio kohdistuu Tampereelle. Sarjakakkonen Tappara isännöi neljännellä sijalla majailevaa Kärppiä, joka esittelee yleisölle tuoreen superhankintansa. Edellinen ja samalla kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin reilu kuukausi takaperin Oulussa. Tuolloin kirves heilui tehokkaasti ja Tappara nappasi taisteluvoiton, vaikka oli hieman alakynnessä. Maksaako oululaisjoukkue potut pottuina?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Suurin mielenkiinto keskiviikkona kohdistuu tietysti Nick Ritchieen, joka debytoi Kärpät-paidassa. Peräti 481 NHL-ottelua pelannut ja niissä 186 pistettä (84+102) saalistanut hyökkääjäjärkäle ei ole pelannut alkukaudella missään, mutta 27-vuotias ykköskierroksen varaus oli vielä syyskuussa koejaksolla St. Louis Bluesissa. Nähtäväksi jää, mikä on kanadalaisen pelikunto tällä hetkellä. Paperilla hankinta vaikuttaa toki kovimmalta Liiga-tasolle sitten työsulkukauden 2012–2013.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Nick Ritchien kommentit ensimmäisen jääharjoituksen jälkeen. Laajempaa haastattelua luvassa ensi viikolla ja tänään jo Kalevassa!

#Liiga #Kärpät

Tappara on ollut helvollisessa iskussa viime aikoina, vaikka mitään ilotulituksia ei olla nähty. Kirvesrinnat on napsinut maalin peleistä merkittäviä voittoja ja peräti joukkueen viimeisimmistä viidestä kamppailusta on pitänyt ratkaista varsinaisen peliajan jälkeen. Richard Grönborgin miehistön pelaajatilanne on hyvä, mutta puolustaja Luke Witkowski on nyt pelikiellossa tapeltuaan TPS:n Oliver Lauridsenin kanssa viime lauantain ottelussa. Witkowskin ohella kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuvat esimerkiksi loukkaantunut Kristian Tanus sekä raiskauksesta syytettynä oleva Topi Rönni.

Kärppien erikoistilannepelaaminen on hiljattain ollut hyvällä tasolla. Nicklas Westerholm on ollut joukkueen maalinsuulla niin ikään vahvassa vedossa ja useampi vastustajajoukkueen pelaaja jäi esimerkiksi viime viikolla nuolemaan näppejään laadukkaissa tekopaikoissa. Erikoistilanne- ja maalivahtipelaaminen on syytä nostaa esille, koska joukkueet ovat tasakentällisen erittäin tasaväkiset.

Edellisessä keskinäisessä kamppailussa Kärpät hallitsi pelin virtausta voittaen maaliodottaman peräti 4,34–2,27, mutta Tappara vei silti pisteet Raksilasta. Antaisiko Ritchien debyytti Lauri Marjamäen miehistölle revanssiin tarvittavan lisälatauksen Tampereella? Lopullisen vierasvoiton kerroin on kovaa luokkaa, joten siihen kelpaa tarttua kiinni.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärppien voittoa (tasan ei vetoa) kertoimella 2,28.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.