Liiga to 14.04. klo 18:30

Tappara - KooKoo

Tappara menee menojaan!

Tapparan ja KooKoon välieräsarja on kääntymässä vääjäämättä kirvesrinnoille. Sarjan aluksi KooKoo teki Tampereella todella kovan ryöstön, mutta kolme seuraavaa matsia on mennyt Tapparalle melko puhtaasti. Tilillä on jo kaksi vierasvoittoa, ja Nokia Areenalla on torstaina sarja katkolla – ja nähdäksemme sarja myös katkeaa.

KooKoo on joutunut tekemään aivan julmetun määrän duunia tähän asti päästäkseen, eikä se ole tullut jälkiä jättämättä. Pelaajia on pudonnut kokoonpanosta loukkaantumisten myötä, ja sitähän ei kukaan tiedä, kuinka moni pelaa puolikuntoisena. Myös Nick Malik on alkanut osoittaa maalilla tavallisen kuolevaisen merkkejä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI


Viimeksi Kouvolassa aluksi ottelu meni hieman sekavaksi, mutta sitten Joona Luoto otti joukkueen reppuselkään, ja muut komppasivat. Tämä on Tapparan vahvuus – laatua on niin laajalti, että valokeilaan on tarjokkaita häkellyttävän paljon. Tappara jauhaa neljällä kovalla kentällään väsymättä, eikä se ole näissä pudotuspeleissä joutunut vielä edes kovinkaan tiukoille.

Tällä erää näyttää uhkaavasti siltä, että KooKoota kutsuu kesäloma, ja Tappara jatkaa finaaleihin, missä se on ennakkosuosikki ketä tahansa vastaan. Tällä hetkellä näyttää epätodennäköiseltä, että unelma Tampereen paikallisfinaalista täyttyisi, mutta pelataan toki nämä pelit ensin. Joka tapauksessa Tapparaa ei pudota finaaleista enää mikään mahti.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon Tapparan avulla:

  1. Siirry tästä Mr Greenille.
  2. Rekisteröidy, tee talletus ja iske talletussummasi kokoinen veto Tappara -1,5:lle
  3. Kun veto ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa