Liiga pe 17.03. klo 18:30

Tappara - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarisuosikki päästetään vihdoin irti! KooKoolla on upea voitto alla, mutta myös rasitus on aivan tapissa – Tapparalla kaikki avaimet ylikävelyyn!

Perjantaina päästetään Liigan suurin mestarisuosikki askiin, kun Tappara saa kotiyleisön edessä ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon päässeen KooKoon. Tappara ei sen materiaalilla suuremmin muita etuja kaipaa, mutta nyt isännät saa myös todella merkittävää lepoetua. Tästä ottelusarjasta on helppo povata Tapparan ylikävelyä.

Tapparan kausi on jo nyt ollut menestys, sillä joukkue ehti napata jo CHL:n mestaruuden aikaisemmin. Lopulta isännät onnistui nousemaan vielä runkosarjan voittoon ja viimeisessä ottelussa paikallisvastustaja Ilveksen kaataminen lukemin 5-3 lupailee hyvää jatkoa ajatellen. Tapparan materiaali on pelottavan kova, sillä heikkoja lenkkejä ei ole ja huipputason osaajia löytyy koko rosterin laajuudelta. Erikoistilanteiden osalta varsinkin runkosarjan toiseksi tehokkain ylivoima tulee olemaan suuressa roolissa marginaalien pienentyessä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Merre: "Lohella ja riisillä eteenpäin"

🎟️ Liput: Tappara.fi/liput
🔥 Playoffs-kotiavaus huomenna klo 18:30

#Tappara #Liiga

KooKoo selvisi lopulta todella täpärästi kymmenen parhaan joukkoon, mutta se ei sisukkaan vierailijan menoa haitannut. Avausottelussa Kärpät vei voiton, mutta kaksi seuraavaa meni KooKoon nimiin ja torstain näytös oli erittäin komea, kun KooKoo sinetöi sarjan vieraissa lukemin 0-5. Ei mitään pois KooKoolta, mutta vastustajana Kärpät oli paljon avuttomampi mitä sen nimimiehiltä sopisi odottaa.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
🔥🔥 NELJÄNNESFINAAAAAAAALIT, TSAIJAIJAIJAIJAIJAIIIIIIII!! 🔥🔥

#playoffs #yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga @smliiga

Hyvin levännyt Tappara on kotiyleisön edessä valtava suosikki avausotteluun ja Uhmapelaajat hyppää mestarisuosikin kyytiin -2,0 maalin tasoituksella. Toki pelituntuma voi tietyllä tapaa olla hyväksi, mutta vieraiden rasitus on nyt aivan tapissa. KooKoo päätti runkosarjan edellisellä viikolla pelaten perjantaina sekä lauantaina ja tällä viikolla matseja on pelattu maanantaina, tiistaina sekä torstaina – eikä pudotuspeleissä luonnollisesti kevyitä iltoja ole tarjolla. Maalilla Oskari Setänen oli hyvä Kärppiä vastaan, mutta nähtäväksi jää halutaanko hänet rasittaa aivan loppuun, vai saako kakkosvahti Nick Malik torjuntavastuun.