Liiga ti 28.02. klo 18:30

Tappara - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoo tulee lujaa, mutta minkäs teet – Tappara on tällä hetkellä ylikylän joukkue!

Huikeassa liidossa oleva Tappara saa tiistaina kiukkuisia vieraita Kouvolasta, sillä KooKoon play off -paikan jahti on kiivaimmillaan. KooKoo on vain pisteen jäljelssä Jukureita ja HPK:ta, joilla on kaksi ja yksi ottelu kouvolalaisia enemmän pelattuna. KooKoo on tämän kauden tilastoihme, sillä se on kerännyt lähes kaksi kolmasosaa pisteistään vieraissa. Tappara on puolestaan tällä hetkellä koko sarjan kovin kotijoukkue.

Tappara nappasi CHL-mestaruuden jatkoksi viime viikolla kolme voittoa, joista kaksi murskalukemin. Myös Ilves jäi paikallispelissä loistavasti pelanneiden kirvesrintojen jalkoihin. Kun Lukko on menettänyt mojonsa, ja Ilveskin tuntuu pysyvän aisoissa, on Tappara tällä hetkellä selkeä mestarisuosikki numero yksi. Ylimielisyyteen ei kuitenkaan ole varaa, sillä KooKoo on ihan hyvässä lyönnissä. Poissaoloja on pari kolme, ja takalinjoille odotetaan kovasti Joni Tuulolaa palaavaksi.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
Illan juhlakalu Niko Ojamäelle kolmen pisteen ilta (1+2) ja 200 pistettä Liiga-uralla täyteen, onnittelut! 🔥

#Liiga @Tapparaofficial

Kouvolan pojat kävivät vastikään lauantaina Areenassa, ja taipuivat Ilvekselle vasta jatkoajan jälkeen. Kotona saatiin HIFK:sta niin ikään jatkoajan jälkeen voitto ja myös johto Kärppiä vastaan suli jatkoajan arvoisesti. KooKoolla on jo nyt pudotuspelit menossa, ja latausta on löydyttävä joka peliin. KooKoolla on edelleen muutama loukkaantuminen harminaan, ja Axel Ottosson kärsii tiistaina pelikieltoaan.

Vihje lähtee Tapparalle. Joukkueen itseluottamus on tapissa, ja tällä hetkellä Tappara vaikuttaa voittamattomalta. KooKoo tulee jättämään kaukaloon kaiken, mutta tiistaina ei Areenalta ole luvassa kipeästi tarvittavia pisteitä. Vetona lähtee vähintään kahden maalin kotivoitto turhia kikkailematta.

Näin teet tällä vedolla lähes viisi kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ vedolle Tappara -1.5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Tappara -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.