Liiga ke 28.09. klo 18:30

Tappara - KooKoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko KooKoon tehoilu Tampereella? Ylivoimalla vieraat loistaa, mutta alivoima ei kestä Tapparan tähtiä vastaan!

Keskiviikkona orastavan tappioputken katkaissut Tappara saa vieraita Kouvolasta, kun vahvasti kauden aloittanut KooKoo luistelee vastaan. Tappara tulee iskemään kotiyleisön edessä kovan paineen viikon ensimmäisessä ottelussa, mutta aseettomaksi vieraat ei missään nimessä jää. Vaikka mitään valtavaa maalijuhlaa tuskin on tarjolla, löytyy runsasmaalisuudesta hieman ideaa.

Tappara lähti kauteen yhtenä sarjan suurimmista suosikeista ja sitä se on edelleen. Vahvan startin jälkeen tuli muutama heikompi matsi, kun HPK kävi ryöstöretkellä ja Kärppiä sekä Ilvestä vastaan kirvesrinnat jäi täysin maaleitta. Jukureita vastaan tehoja alkoi löytymään kolmannessa erässä eikä yksilötasolla Jori Lehterän suoritteita voi jättää huomioimatta. Kuuteen matsiin pisteitä on kertynyt kahdeksan ja Lehterä on isossa roolissa myös ylivoimalla, joka on sarjan kolmanneksi tehokkain heti Jukureiden ja KooKoon jälkeen.

VOITA 30‚ā¨ ESPANJALLA - VAIN 1‚ā¨ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 ‚Äď nyt se on 30.00!

LY√Ė VETO ESPANJALLE

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
ūüö® MAALI! Jori Lehter√§ viimeistelee 4-1 maalin tyhjiin ajassa 57:55! Ihme, ettei sy√∂tt√§ny viel√§ ūüėĀ

ūüćé #5 Sepp√§l√§

#Tappara #Liiga

KooKoon pistesaldo viiden matsin jälkeen näyttää lukemaa 11. Ainoa tappio tuli TPS:ää vastaan lukemin 2-3, mutta muuten kouvolalaiset on tuonut kaukaloon niin loistavaa maalivahtipeliä, kuin myös paljon kaivattua tehokkuutta. Omissa on helissyt vain keskimäärin kaksi kertaa ottelua kohden ja jo aiemmin esille noussut ylivoimapeli on ollut hurjassa iskussa. Linus Andersson jakaa pistepörssin toista sijaa yhdessä Lehterän kanssa ja myös Heikki Liedes sekä Joose Antonen ovat keränneet jo kuusi tehopistettä. Antoselle pisteistä neljä syntyi viikonlopun reissulla Helsinkiin, kun KooKoo kävi pyörittelemässä HIFK:ta lukemin 5-1.

Liigapörssi

@Liigaporssi
Lauantain tehomies Liigapörssissä oli 27 pisteellä KooKoon Joose Antonen.

#liigapörssi #kookoo65 #liiga

ūüďł: @r1kuexposures / Liiga

Lapulle ruksitaan yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. KooKoo on löytänyt maalivireen heti kauden alkuun, mutta nyt vastassa on myös puolustussuuntaan toistaiseksi kovin haaste. Maalinteon suhteen Tapparan ongelmat on pysynyt kotikaukalon ulkopuolella ja tällä kaudella jokaiseen kotimatsiin se on iskenyt vähintään kolme maalia. KooKoon kohdalla ryöstöretki ei olisi mikään jättimäinen yllätys vahvan vireen ansiosta, mutta boksissa sillä ei ole varaa istua. Siinä missä ylivoimalla tulosta syntyy loistavaan tahtiin, on vieraat ollut alivoimalla pahasti helisemässä ja prosenttien valossa sarjan huonoimman alivoiman titteli kuuluu KooKoolle.