Liiga ma 11.04. klo 18:30

Tappara - KooKoo

Joko maalihanat lyödään säppiin? Tarjolla on poikkeuksellisen kova kerroin pudotuspeli-underille!

Tappara ja KooKoo ovat tarjoilleet heti ottelusarjan alkuun kaksi huippuviihdyttävää kamppailua, joissa on menty lujaa päästä toiseen. Varsinkin edellinen vääntö, jonka kirvespaidat vieraissa voittivat oli melkoista rallia – esimerkiksi laukauksia kirjattiin maalia kohti yhteensä peräti 99 kappaletta. Tässä on nyt massia tarjolla, kun pelataankin maalikarkeloiden äkillistä päättymistä – underit ovat nousussa ja panokset kasvavat pikkuhiljaa.

Vaikka ottelusarjan alussa on mässäilty maaleilla ja hurjasteltu tilastoissa, on maaleja syntynyt jopa yllättävän paljon. Ensimmäinen kamppailu oli paljon maltillisempi ja panosten kasvaessa myös huolellisuuden sekä etenkin Tapparan jarrupelaamisen luulisi olevan tapissaan. Tappara tuskin haluaa menettää toistamiseen KooKoolle kotietuaan ja tämän ottelun merkitys on varmasti tiedossa Jussi Tapolan miehistöllä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tähän saakka on nähty poikkeuksellisen avointa Tapparaa, joka ei ole saanut kouvolalaisen vauhtikoneen pyöriä pysähtymään. Kovinkaan moni ei ennakoinut, että vierailla olisi kahden pelatun kamppailun jälkeen 3,5 osuman maalikeskiarvo sarakkeessaan tässä ottelusarjassa – odotettavaa puolestaan on, että tahti jossain vaiheessa hyytyy. KooKoo siis voitti jatkoilla ensimmäisen kamppailun 3–4-lukemin Tampereella, mutta hävisi kotonaan maalein 3–6. Jo tähän saakka on nähty ripauksia siitä, että Tappara pystyy horjuttamaan KooKoota vahvuuksillaan. Toisen ottelun voitosta huolimatta tällainen pudotuspeli-hurlumhei ei ole perinteisesti ollut kirveslogolla painettua tavaraa.

On syytä olettaa, että sarjan edetessä nähdään myös vähämaalisempia otteluita. Molemmilla joukkueilla on huippuluokan maalivahdit ja erityisesti Tapparan tavaramerkkinä tunnetaan tiivis puolustuspelaamisen kautta ohjautuva sekä kurinalainen viisikko. Koska ensimmäisissä otteluissa ja etenkin Kouvolassa on päässyt syntymään todennäköistä huomattavasti enemmän maaleja, päästään nyt nauttimaan melkoisesta kertoimesta varsinaisen peliajan kohteelle alle 4,5 maalia. On odotettavissa, että KooKoon maalitehtailu tyrehtyy isännän lyödessä luukkuja kiinni, mutta samalla sen oma virtaviivainen hyökkääminen saattaa ottaa kolauksen.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon underin avulla:

  1. Siirry tästä Mr Greenille.
  2. Rekisteröidy, tee talletus ja iske talletussummasi kokoinen veto under 4,5:lle
  3. Kun veto ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa