su 02.05. klo 16:00

Tappara - Lukko

Heiluvatko verkot taas Tapparan ja Lukon kohtaamisessa?

Tappara ja Lukko kohtaavat sunnuntai-iltapäivänä välieräsarjan kolmannessa ottelussa. Voitot ovat tässä vaiheessa tasan 1-1. Ensimmäinen ottelu päättyi Lukon 3-2 jatkoaikavoittoon, kun taas toisessa kohtaamisessa Tappara oli vahvempi 4-1 lukemin. Tasaisessa ottelusarjassa voittajan veikkaaminen ei houkuta, mutta uskomme maaliverkkojen taas heiluvan. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 4,5 maalia. Veto siis osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 5-1 lukemiin.

Kummankin joukkueen puolustuspeli on ollut tunnetusti vahvaa, mutta Lukolla on hieman huolia. Onko maalivahti Lassi Lehtinen voittava torjuja pudotuspeleissä? Runkosarjassa hän suoriutui sensaatiomaisesti vahvan Lukko-pakiston takana. Pudotuspeleissä temmon noustua hän ei ole ollut oma itsensä. Torjuntaprosentti on murheellinen 88,6. Lehtisen heikot otteet nostavat maalien odotusarvoa selvästi.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Joukkueet ovat saaneet toisiaan vastaan myös paljon vaarallisia maalipaikkoja. Tappara on pääasiassa joutunut laukomaan siniviivalta vaarattomampia vetoja, mutta niiden lisäksi joukkue on saanut ison määrän huippupaikkoja aivan maalin edestä. Lukko puolestaan ei ole päässyt aivan parhaille sektoreille, mutta on päässyt laukomaan hyvistä sektoreista aivan vapaasti. Olikin ihme, että edellisessä ottelussa Lukko jäi vain yhteen maaliin.

Kolmas kohtaaminen tulee olemaan mielenkiintoinen kamppailu. Isoin kysymys on, saako Lehtinen kasattua itsensä Lukon maalilla. Tässä vaiheessa yli 4,5 maalin kokonaismäärä on kuitenkin erittäin houkutteleva kohde. Tappara sai tukun huippupaikkoja viimeksi, ja Lukko taas luo vaarallisia tilanteita liukuhihnalta.