Liiga su 03.04. klo 17:00

Tappara - Lukko

Tappara vyöryy voittoon!

Lukon ja Tapparan ottelusarja on sunnuntaina jo katkolla: lauantaina Raumalla joukkueet pelasivat todella tiukan ja jännittävän ottelun, jossa maalien makuun päästiin vasta varsinaisen peliajan viimeisen kymmenen minuutin aikana. Lauantain ottelu tarjosi todella kovaa draamaa, ja Tappara vei sarjan katkolle.

Ottelusarjan katkaisu ei ole ikinä helppoa – varsinkaan näin tiukassa tilanteessa. Mutta täytyy sanoa, että Tappara oli lauantaisessa ottelussa parempi joukkue, eikä sen olisi täydellisessä maailmassa tarvinnut mennä edes jatkoajalle asti. Lukon sitkeydestä kertoo, että Tappara oli kuitenkin aivan vähällä hävitä koko ottelun.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITĂ„ COWBOYTA!

Puolivälieriä on pelattu jo viiden ottelun verran, eikä Tappara ole vieläkään näyttänyt oikeasti siltä, mihin sen voisi olettaa pystyvän. Lukko puolestaan ei ole ollut sinällään hyvä, mutta se on ollut kirvesrinnoille silti sitkeä ja ikävä vastus. Tämä siitä huolimatta, että lauantain ottelussa Tappara sai oikeastaan ensimmäistä kertaa koko sarjassa pitkiä hyökkäyksiä aikaiseksi.

Lukon profiilipelaajat odottavat yhä esille tuloaan, ja tänään siihen voi olla viimeinen mahdollisuus. Tiukasta lauantaipelistä huolimatta hieman näyttää siltä, että Tappara on väkisin ratkaisemassa ottelusarjaa hyväkseen. Betsi on Tapparan voitosta, sillä mikään muu vaihtoehto ei nähdyn perusteella voi maistua.

10 euroa pelirahaa