ma 03.05. klo 16:00

Tappara - Lukko

Sarja katkolla – Lukon ja Tapparan väännöstä voi odottaa puolustavaa matsia

Tappara ja Lukko kohtaavat jälleen toisensa maanantai-iltapäivänä. Välieräsarja on katkolla Lukolle otteluvoitoin 2-1. Eilisessä ottelussa nähtiin paljon maaleja, mutta maalipaikat jäivät vähiin. Siispä pelivalintamme on tälle päivälle, että ottelussa syntyy alle 4,5 maalia. Veto siis osuu, jos loppulukemat ovat esimerkiksi 3-1, 4-0 tai 2-1.

Sunnuntain ottelua leimasi pieni väsymys. Pudotuspeliurakka on ollut pitkä ja ottelutahti kova. Maalipaikkoja pystyttiin luomaan vain harvakseltaan, ja tämä näkyi laukausmäärissä. Christian Heljanko keräsi Tapparan maalilla vain 21 torjuntaa. Lukon maalilla olleelle Lassi Lehtiselle torjuntoja kertyi vain 15 kappaletta. Tänään kummankin joukkueen jalka on entistä raskaampi. Lepoa on ollut alle 24 tuntia.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Kun sarja on katkolla, pelistä voi odottaa entistäkin tarkempaa. Jokainen virhe voi käydä kalliiksi, joten puolustuspeli on entistäkin suuremmassa roolissa. Samaa voi odottaa siinä vaiheessa, kun kumpi tahansa joukkue on kolmannessa erässä johdossa. Johtoasemaa aletaan puolustaa hyvissä ajoin, eikä hyökkäyspeliin ole varmasti suurempaa intoa kuin vastaiskuista ja ylivoimalla.

Odotamme tämän päivän ottelusta erittäin tiukkaa ja tarkkaa peliä. Kumpikin joukkue haluaa väsyneenä välttää virheet. Viime ottelussakin maalipaikkoja oli vähänlaisesti ja odotamme niitä olevan nyt entistäkin vähemmän. Niinpä pelivalintamme on, että ottelussa verkko heiluu alle 4,5 kertaa.