Liiga to 31.03. klo 18:30

Tappara - Lukko

Tappara pääsee viimein hikeen!

Lukon ja Tapparan ottelusarja palasi takaisin lähtöpisteeseen, kun toisella kerralla Lukko onnistui pitämään alussa hankkimansa kahden maalin johdon. Tappara ei ole aivan päässyt vielä tässä sarjassa hikeen, vaikka onkin väläytellyt otteluiden loppupuolella. Kolmannessa ottelussa kirvesrintojen pitäisi jo tehdä totta alkupaukusta asti.

Toisessa ottelussa Lukko pelasi erinomaisesti. Raumalaiset saivat nopeita hyökkäykseen lähtöjä aikaiseksi, ja pääsivät hyvin Tapparan muotoon sisään. Kahden maalin tappioasemassa Tappara alkoi jauhamaan, ja pääsi maalin päähän. Sen jälkeen paine kasvoi, ja Lukko joutui puolustuskannalle. Mutta homma toimi: sekä puolustus että maalissa loistopelin pelannut Artjom Zagidulin kestivät paineen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pavol Skalickyn paluu pelikiellosta piristi Lukkoa paljon. Kookas tshekki luo painetta ja vaaraa – sekä voittaa tärkeitä kaksinkamppailuita. Vili Saarijärvi puolestaan kunnostautui jäisellä viimeistelyllä. Tappara näytti luokkansa ottelun lopussa, ja antoi raumalaisille myrskyvaroituksen. Kirvesrinnat ovatkin kiistatta kovaluokkaisempi yhdistelmä, mutta ensimmäiset kaksi matsia ovat antaneet raumalaisille siimaa ja sitä myötä toivoa.

Otetaan silti veto kolmanteen otteluun Tapparalle. Materiaalietu on kiistaton, ja jos kotiareenalla ollaan tällä kertaa alusta asti hereillä, voi Lukko joutua jo aikaisemmin siltaan. Kerroin on hyvä, siispä kirvesrintoja kuitille 22Betiltä!

10 euroa pelirahaa