Liiga to 05.01. klo 18:30

Tappara - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Terve mikä matsi! Pystyykö Tappara hidastamaan sarjakärjen menoa, vai nappaako Lukko jo seitsemännen peräkkäisen voiton?

Torstaina on huippumatsi tarjolla, kun Lukko matkaa Tampereelle Tapparan vieraaksi. Pistekeskiarvolla mitattuna kyseessä on sarjan kaksi parasta joukkuetta, joten odotukset matsin suhteen on korkealla. Lukko on päässyt kuuden ottelun voittoputkeen, kun puolestaan Tappara on viime aikoina kokenut yllättäviä pistemenetyksiä. Riittääkö kotietu, vai kasvattaako Lukko jälleen pistepottia?

Tappara ei päättänyt vuotta 2022 erityisen vakuuttavasti, sillä lyhyen ajan sisään se hävisi ensin Pelicansille ja vielä perään Sportille ja jopa sarjajumbo SaiPalle. Uusi vuosi kuitenkin alkoi kotivoitolla Jukureita vastaan lukemin 3-2. Uudet hankinnat Marcus ja Jonathan Davidsson ovat päässeet mukavasti vauhtiin – neljän ottelun jälkeen Marcus on kerännyt tehot 1+4 ja Jonathanilta löytyy kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
”Parempaa vaihtoehtoa ei voi kuvitellakaan”, Jonathan suitsuttaa.
”En ole ollut ikinä näin hienossa paikassa”, Marcus säestää.

- Davidssonin veljekset Tapparasta @aamulehti haastattelussa 💙🧡

📰 Lue koko juttu (Aamulehden tilaajille): aamulehti.fi/liiga/art-2000…

#Tappara #Liiga

Muutamasta ailahtelusta huolimatta Tappara on 10 ottelun otannalla kerännyt vain pisteen Lukkoa vähemmän. Maalitehtailu on ollut sarjan kovinta, kun kyseisellä otannalla Tappara on takonu peräti 38 maalia, mutta vastaavasti omissa on kolissut myös 29 kertaa. Toki suuri osa maaleista tuli SaiPaa vastaan pelatussa ottelussa, joka päättyi SaiPan voittoon lukemin 7-6.

Sarjakärkenä edelleen sinnittelevä Lukko joutuu nyt kovaan testiin, sillä se pelasi edellisenä päivänä Kärppiä vastaan. Alku oli heikko ja Kärpät pääsikin kahden maalin johtoasemaan, mutta lopulta Lukon sinnikkyys palkittiin ja lopputuloksena oli jatkoaikavoitto lukemin 3-2. Kyseessä oli ensimmäinen ottelu tämän vuoden puolella, joten rasitus ei aivan tapissa ole, mutta pientä lepoetua Tapparalle on annettava.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"Alku oli hieman vaisu, mutta nousimme toisessa erässä peliin mukaan ja lopulta lisäpisteeseen" –Josh Kestner

Lukko–Kärpät-otteluraportissa illan matsi tiivistettynä, Kestnerin jälkihaastis, maalikooste & lehdistötilaisuus! 👇
raumanlukko.fi/otteluraportit…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Vaikka Tappara levänneenä pääseekin otteluun, ei Uhmapelaajat aivan näin suurta ennakkosuosikin asemaa osta. Lukon lopulliselle voitolle on tarjolla 2,40 kerrointa ja se kelpaa ehdottomasti pienellä panoksella kokeiluun. Arjom Zagidulin pelasi Lukon maalilla keskiviikkona, mutta hän on kantanut valtavaa vastuuta ja nyt on vieläpä kärkitason joukkue vastassa, joten peräkkäisistä peleistä huolimatta häntä tuskin vaihdetaan pois tolppien välistä. Mikäli tili Galaksinolle vielä puuttuu, tsekkaa alta ohjeet ja nappaa ilmaisveto betsin kylkeen!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Lukolle(ML), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Lukko” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.