ti 05.03. klo 18:30

Tappara - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pudotuspelit on jo oven takana – pystyykö Lukko estämään Tapparan aikeet runkosarjan voitosta, vai jatkuuko kirvesrintojen lento?

Liigassa tiistain ehdoton herkkupala nähdään Tampereella, jossa vastakkain asettuu Tappara ja Lukko. Kotijoukkue taistelee kiivaasti runkosarjan voitosta, kun puolestaan Lukko pyrkii välttämään säälipleijarit, vaikka paikka kuuden parhaan joukossa ei kovin todennäköiseltä näytä. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tammikuussa Lukko nappasi voiton komean nousun päätteeksi, mutta nyt haaste tulee olemaan äärimmäisen kova.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Runkosarjan voitto menee Tampereelle, mutta nähtäväksi jää pystyykö Tappara pitämään Ilveksen selkänsä takana. Joukkueet on tasapisteissä, mutta Tapparalla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Maalivireen Tappara löysi takaisin jo tovi sitten, mutta pudotuspelejä ajatellen kaksi viimeisintä ottelua on lisännyt uskoa oman päädyn osalta. Ensin Tappara kaatoi Pelicansin lukemin 2-1 ja viimeisimpänä Turusta tarttui pisteet komean esityksen päätteeksi lukemin 4-0.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Anton Levtchi -show 🪄✨

Onko tässä kauden hienoin maali? 🥅

#Tappara #Liiga

Lukko löytyy seitsemänneltä sijalta – alapuolella olevaan KalPaan ero on neljä pistettä ja puolestaan suoraa paikkaa pudotuspeleihin pitävä HIFK on seitsemän pistettä edellä. Edelliseltä viikolta saldoksi jäi leikitellen tullut voitto HPK:sta ja myös KalPa kaatui tiukan väännön jälkeen. Sen sijaan Pelicansia vastaan rahkeet ei aivan riittäneet ja turkoosipaidat piti pisteet Lahdessa lukemin 3-1. Hiljattain suurimmat ongelmat on nähty vieraspeleissä, jossa muun muassa tuli tappio SaiPaa vastaan.

Tähän taistoon lähdetään underin kautta ja kupongille napataan alle 4,5 maalia(60min). Lukon otteluissa ei olla viime aikoina pahemmin maaleilla juhlittu ja lisäksi molemmilla on vielä pelattavaa, joten hiljalleen aletaan jo varmasti siirtymään kohti pudotuspelien tapaista kiekkoa. Tapparalla puolestaan tulivoimaa on enemmän kuin riittävästi, mutta valmennus haluaa varmasti pitää kiinni edellisten otteluiden onnistumisista puolustuspäässä.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Tappara-Lukko alle 4,5 maalia(60min) 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.